Cagliari maçı öncesi otobüste Gattuso ile taktik konusunda tartıştık. O bana taktiğimin yanlış olduğunu söyledi. Tabii ki ona en güzel cevap maç olacaktı. O AML ve AMR'leri ML ve MR'ye çekmemi ve daha defansif oynamamı istiyordu. Ama ben Ersun Yanal'ın eski çırağı olarak atak oynamalıydım. En az iki forvet olmalıydı. Böylece taraftarlara zevkli bir futbol sergileyebilir ve takımımızın gücünü gösterebilirdik. Gattuso bunun üzerine bana bıçak çekti.
Birden üzerime yürüdü. Pirlo ve Maldini birden üzerine atladı fakat o hızlı bir hamleyle onların elinden kurtuldu. Bıçağı karnıma doğru sapladı. Ama bunun üzerine hınzırca gülünce ben de gülmeye başladım. Kan yoktu. Piskopatça bıçağı dilini üzeride gezdirdi. "ŞAKA BIÇAĞIYDI" diye bağırınca hepimiz güldük. Ama ben bu laubali tavıra kızmıştım ve Gattuso'yu yedeğe çektim.

Taktiğimiz şuydu:

Ben bu taktiğe "Milan Özel 1" adını vermiştim. Bu taktiğin en iyi özelliği kornerlerdi. Kornerler yakın direğe atılıyor ve yakın direğe aynı anda 4 kişi saldırıyordu. Bu sırada da 2 kişi kaleciyi sıkıştırıyordu ve birçok korner gol oluyordu. Ayrıca Pirlo da (frikiği 20) bol bol frikik atıyordu.

Şimdi sıra Cagliari maçında...

Cagliari 0-2 Milan
Serie A Maçı

Benim için maçın adamı:
YOHAN GOURCUFF!!!
Gourcuff, genç yaşına rağmen Milan'da iyi bir performans sergiliyor. Zaten Wonderkid olması da bunun kanıtı. Ayrıca Kaladze'nin de golü olması şaşırtıcı. Klose'nin ilk maçında gol atamaması da umudumu kırdı. Bakalım ilerideki günler neler gösterecek.

Bu maçtan sonra puanımız -5'e çıkmıştı. Ligden düşme korkumuz yoktu çünkü kalitemizi biliyorduk. 17. idik ama rahattık. Şimdi maçımız Olympiakos ileydi.

Milan 4-0 Olympiakos
ŞL Grup Maçı

Benim için maçın adamı:
MIROSLAV KLOSE!!!
Beleş olarak tabir edilen iki gol atsa da performansıyla göz doldurdu. Kolay bir maçtı ve taraftarımızı mutlu etmeyi başardık. Ayrıca kulübün de morali yerine geldi.

Fakat bu maçta Gourcuff ile Yunanlı oyuncu arasındaki kavga pek hoş olmadı. Aşağıda gördüğünüz olaydan sonra itişmeler başladı ve Yunanlı oyuncu sarı kart gördü:

Şimdilik bu kadar. Ligde Roma ile maçımız var ve bu çok önemli bizim için. Maç San Siro'da. Umarız güzel bir galibiyet alırız.