hayırlı olsun basarılar dilerim, baglantılı her yere bagıra bagıra mesaj atıyorum, vagif Djavadov'a zaman zaman sans ver cok iyi topcu olacak....
hayırlı olsun basarılar dilerim, baglantılı her yere bagıra bagıra mesaj atıyorum, vagif Djavadov'a zaman zaman sans ver cok iyi topcu olacak....
Tot'ham galibiyeti sonrası takımımda durumlar iyi gidiyordu. Ve Jo'nun performansı takımda çok konuşuluyordu.Maç günü gelmişti. T.Moskow ile üstüste 3 maç yapacaktım. İlk maç lig maçıydı. Ve inanılmaz bir maçtı. Takımımın özgüveni sayesinde maçı 3-2 kazanmıştım.
Lig maçından sonra Rusya Kupası maçlarım vardı T.Moskow ile. Söylenecek pek fazla bişey yok. Ssler herşeyi anlatıyor.
Üstüste 4 maç kazanmamla takımımda işler yolunda gidiyordu. Fakat CSKA taraftarları, bu galibiyetleri görmezden gelip, İlla da transfer istiyordu.Ben bunlara cevap olarak:"Sezon yarısına kadar bu kadro CSKA'yı sırtlar. Siz bu dönem sabredin. Bir dahaki transfer döneminde CSKA'ya bomba bir isim getireceğim.Ne demişler:Herşeyin başı sabır."
Ligdeki 3. maçımı da yaptım. Anlatacak hiçbirşey yok. Sslerden anlaşılıyor.
Devamı: Çarşamba akşamı. Bu hafta çok ödev var. Bu yüzden burayı aksatabilirim. Kusura bakmayın ve de beni affedin.
![]()
Kardeş kariyerini takip ettim... Valla ha uzun metrajlı film gibi helal sana... Başarılar dilerim devamı için...