Quote Originally Posted by ABOOO
Oyun için hayalimdeki kadro:

GK: ? (büyük ihtimal Volkan olur)
DL: Fabio Santos
DC: Radoi
DC: Gladstone (basın kendisine 'new Lucio' diyor)
DR: Muslu

MC : Nuri Şahin
MC: Appiah

AMC: Tuncay Şanlı
AMC: Alex
AMC: Yıldıray

FC: Anelka (Aslında hava hakimiyeti olarak Zigic daha uygun ama bilemiyorum, o anki formuna göre)

---------------------------------------- Anelka -----------------------------------------
---------<---------- Tuncay ---------- Alex -------- Yıldıray -------->-------

^--------------------------- Nuri Şahin ------- Appiah ----------------------^-----
|___________________|____________|______________ |
|___________________v____________v_______________|
|________________________________________________|
Fabio Santos ----------- Gladstone ---------- Radoi ------------------- Muslu

------------------------------------- Volkan/Rüştü --------------------------------

Editör ile Nobre ve Luciano'yu kiralık hale getirdikten sonra, Fabiano'yu da Palmerias oyuncusu yapıyorum önce gerçekçilik olması için.

Fenerbahçe için kurmak istediğim kadro bu aslında ama mutlaka bir-iki oyuncu ile anlaşamıyorum(çoğunlukla Nuri kalıyor).Nuri Şahin ile anlaşmakta zorluk çekiyorum genelde; bir kere anlaşabildim, bu sefer de başka bir oyun sorun oldu (Anlaştıklarımın bir kısmı sezon sonu için).
Sezon ortasına kadar dengesiz bir şekilde gidiyorum ama hiç bir şekilde sezon ortasını geçemiyorum, hep kovuluyorum (6.0.2 seneyemedim daha).Yıllardır oynarım bu oyunu çeşitli versiyonları ile, ilk defa biraz zor geliyor bana oyun.
6.0.2 ile düzelmiştir inşallah son dakikalarda anlamsız durumlar (3-0dan 4-3 maç vermek gibi).Denemek istiyorum, bakalım neler olacak?

Sorum da şu:
Bu defans kurgusu ve oyun düzeyi nasıl bir etki gösterir?Ne ek******, neler yapılabilir?Sizce güzel bir diziliş mi?Tartışmaya derinlik katalım ve orta sahanın defansif kurguya etkisini de tartışalım istiyorum
Hocam
İşte sana bazı ufak tavsiyeler. (İlk başlangıç için)
Öncelikle Makaay tarafından yapılan yamayı yükle, oldukça iyi. Editör kullanmana gerek kalmaz.
Ataklarını kanatlardan gerçekleştir (Down Both Flanks)
Takımın hızlı oyunculardan kuruluysa, özellikle orta saha ve DMC, (Tigth Marking) atakları kesmende yararlı olur.
AMC'yi ikili tutup bence bir DMC yerleştirmen seni rahatlatır. Tuncay ve Alex iyi iş görür.(Appaih veya Benson Mhlongo) Orta saha oklarını ileri alabilirsin böylece.
İlk yıl Gladstone kiralık, onun yerine Ronald Zubar'ı yaklaşık 2.5 M puond'a alabilirsin. Herif gerçekten iyi oynuyor, her kuruşuna değer. Yedek olarak İlhan Demirci iyi olur.
Muslu yerine Hamit Altıntop daha çok işine yarar, daha iyi ortalar yapıyor. Muslu'yu yedek olarak elinde bulundur.
Sol bek yedek olarak Barbaros Barut'u almanı tavsiye ederim, herif güzel oynuyor.
Forvet için Cesar Delgado iyi gider. Anelka yedeği veya ana oyuncu olabilir.3,5-4 M pound'a alabilirsin. Kemal, Selçuk ve Mehmet Yozgatlı'yı okut, yaklaşık 11-12 M pound kazanabilirsin.
Bu durumda Türkiye ligini götürürsün. Avrupa'da defansa dayalı oynamanı tavsiye ederim.
"Standard Taktics" altındaki 5-3-2 Defensive işine yarar.
Başarılar