1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Al Necati'yi ver Semih'i

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fanatizmden benim değil senin gözlerin kararmış.

Hasan Kabze mi Semih'ten iyi? Yoksa daha geçen gün bu takımda yeri yok dediğiniz Necati mi? Ölmüş, bitmiş, bomboş goller kaçıran Hakan Şükür mü?

Galatasaray forvetlerinden bir tek Ümit Karan Semih'ten iyidir. Semih 23 yaşında, ileride kimbilir nasıl olacak, çok gelecek vaat ediyor.

Semih Fenerbahçe gibi yabancı sevdalısı bir takımda değil de başka bir takımda oynasa ortalığı kasıp kavururdu. Adam Frankfurt maçının en kritik anında gol umudu olarak girip zor bir pozisyonda rövaşatasını atıp Fenerbahçe'nin gruptan çıkmasını sağlıyor. Ç.Rizespor maçında takım mağlupken girip oyuna Alex'e mükemmel top indiriyor ve gol olmasını sağlıyor. Geçen seneki Trabzonspor maçında giriyor oyuna, Fenerbahçe'nin mutlaka kazanması gereken maçta 2 gol atıp galibiyeti getiriyor. Semih Fenerbahçe'ye bu yaşında çok şeyler verdi, verecek de. Onu beğenmeyenler maçlarını, yaptıklarını tekrar gözden geçirsin, üstündeki GS, BJK veya her ne forma varsa onu çıkarıp öyle yorum yapsın.
    bana +1 demek düser söylemek istedigim herseyi söylemissin eline saglik

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    bana +1 demek düser söylemek istedigim herseyi söylemissin eline saglik
    zaten tek söyleyebildiğin şey +1

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    zaten tek söyleyebildiğin şey +1
    kusura bakma seninle tartismaya girmek istemiyorum , siz fanatizmlige devam edin baska bir zaman semihi yine tartisiriz

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

kusura bakma seninle tartismaya girmek istemiyorum , siz fanatizmlige devam edin baska bir zaman semihi yine tartisiriz
    Bak bakalım ben Futbol Genel'de ne zaman fanatizm yapmışım.Galatasaray'ı en fazla eleştirenlerden biriyim.elimizdeki futbolcuların neler olduğunu ve neler yapabileceğini de bilirim

Senin gibi Semih'i Türkiye'nin en iyi golcülerinden biride yapmam.Hade yallah

Allahim delirtecek bu beni,olum sen sabahtan beri fanatizm yapiyon,herkesi kiskirtan sensin,sonra gelmis fanatizmlige devam edin diyon.Vallahi bunlari ciddi olarak söylüyorsan sen tika kendini bir odaya,orada yasa ömür bosu,cikma disari,tehlikesin vallahi.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Allahim delirtecek bu beni,olum sen sabahtan beri fanatizm yapiyon,herkesi kiskirtan sensin,sonra gelmis fanatizmlige devam edin diyon.Vallahi bunlari ciddi olarak söylüyorsan sen tika kendini bir odaya,orada yasa ömür bosu,cikma disari,tehlikesin vallahi.
    Ne zannediyon kendini sen? oglum felan..
    Ben kimseyi kiskirtmadim. Kendi yorumumu yaptim.Yorumuma karsi gelen sizdiniz. Konuyu Hasan-Semih tartismasinada ceviren sissiniz ben degil!

Mesaj Yetkileri