bende gayet normal çalışıyor sizde neden böyle merak ettim
bende gayet normal çalışıyor sizde neden böyle merak ettim
Arkaplani degistirmissin sadece ayni flexion.skin yapmis mi oldun simdi.
Bu skinin nesi değişik .. Benim siteye eklediğim arka planı kullanmışsın .. Başka bir değişiklik göremedim ..
ya ben zaten farklı bir şey yaptım demedim ki sadece bazı şeyler ekledim dedim
Eklenenler
Kadro ekranına mevkiler kısayolu eklendi
Maç ekranına tam ekran modu eklendi
Arkaplan değiştirildi
Başlangış ekranına klasik düğmeler yerine top resimleri kondu
Maç topu nike aerow2 olarak değiştirildi
sadece flexion temasını birazcık daha güzelleştirmek için ufak kolaylıklar var
Eleştiriyi neden kabul edemiyorsunuz ?
arkadaşım sen eleştirelere kafanı takma. bence güzel olmuş. bende çalışsaydı daha güzel olcaktı ama neyse. ben aslında tam ekran maç motoru olduğu için indircektim. bu skini sen yaptıysan nasıl o özelliği ekleyebiliyorsun. eğer bi formülü varsa bize de söyleyebilir misin?
Tartışma mesajları silinmiştir. Diğer konuda uyarımı yaptım. Önce o konuya bakarsanız sevinirim, aynı şeyleri tekrar yazmak istemiyorum.
Ayrıca bunu belirteyim bu mesajımdan sonra tartışma mesajı istemiyorum, konu ile ilgili mesajlardan devam edin...
"YÜCE ATATÜRK"
ya tamam ben kendim yaptım demiyorum bir kaç temayı karıştırdım diyorum ayrıca fm26 nın da dediği gibi profesyonel değiliz
Sekopejin dediği gibi de tartışma bitmiştir
Yakında Hellenic Skin le Driver Skini karıştıracağım Helleniz Skini yapanın ismini de yazacağım
emeğine sağlık dostum.super olmuş...
bence butun skinler icinde en ise yarari bu olmus
sağolun arkadaşlar desteğiniz için ama çok yakında Driver ve fm26 Skin geliyor asıl o tam süper olacak
beyler buraya küfürlü, hakarete varan eleştirileri yazmaya çalışan bazı arkadaşlar var.
kötü eleştiriye kapalı değiliz. ama eleştiri adam gibi olursa forumda yer bulursunuz. ve mesajlarınız kaale alınır. diğer türlüsünü seçerseniz de sitede barınamazsınız.
saool paylasim icin ya birde kayserispor veya erciyespor skin yapsaniz tam super olacak
ellerine saglik tema cok guzel ama bende bi sorun cikti temayi sen yapmissin umarim cozumunude biliyorsundur
buyrun sorunum bu link te http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=46970
bende takimlarin amblemleri olmadi yine eskisi gibi super lig isareti filan da ole nedendir acaba biliyormusunuz ?