ben lyondayken milandan ve weder bremen den teklif geldi ama kabul etmedim lyonda başariliydim ayrıca MANCHESTER ve BARCA menajerlerini kovduklarında teklif yapabilecekleri menajerler arasındaydım ama etmediler![]()
![]()
![]()
ben lyondayken milandan ve weder bremen den teklif geldi ama kabul etmedim lyonda başariliydim ayrıca MANCHESTER ve BARCA menajerlerini kovduklarında teklif yapabilecekleri menajerler arasındaydım ama etmediler![]()
![]()
![]()
Kariyerime fb de başladım.Yönetimle çıkan kagadan sonra atıldım.Halbuki 2 lig 1 kupa 1 uefa 1 super cup almıştım.Sonra F.Karagümrük(4 hafta),Istanbulspo(2 hafta) ve en sonunda şuanki kulübüm olan Sunderland a geldim
banada konyadan 4kere teklif geldi kabul etmedim tabiki fener deyim.şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmışım ligde 5puan farkla liderim real falan etse neysede.
ben galatasaraydayken milan,barça ve fiorentinadan teklif geldi ben barçayı tercih ettim tabii hehheh
dsfsdf bana ingiltere milli takımından gelmişti ama sadece turkiye ligini actıgım için eee kolay degil iki kere ust uste uefa kaldırdım daha ne
ben de everton'la oynuyordum. gayet iyi bir sezon gecirdik. averajla arsenal'i gecip sampiyon olduk.
dunya kupasından sonra ingiltere ve cek cumhuriyeti hocalari kovuldu. is basvurusu yapmadan ikisi birden bana teklifte bulundu. tabi ki de ingiltere'yi sectim. terry ve lampard varken baska bir takim mi calistirayim?