1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Transfer teklifi alan var mı?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

ben lyondayken milandan ve weder bremen den teklif geldi ama kabul etmedim lyonda başariliydim ayrıca MANCHESTER ve BARCA menajerlerini kovduklarında teklif yapabilecekleri menajerler arasındaydım ama etmediler

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Kariyerime fb de başladım.Yönetimle çıkan kagadan sonra atıldım.Halbuki 2 lig 1 kupa 1 uefa 1 super cup almıştım.Sonra F.Karagümrük(4 hafta),Istanbulspo(2 hafta) ve en sonunda şuanki kulübüm olan Sunderland a geldim

banada konyadan 4kere teklif geldi kabul etmedim tabiki fener deyim.şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmışım ligde 5puan farkla liderim real falan etse neysede.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Talking

ben galatasaraydayken milan,barça ve fiorentinadan teklif geldi ben barçayı tercih ettim tabii hehheh

dsfsdf bana ingiltere milli takımından gelmişti ama sadece turkiye ligini actıgım için eee kolay degil iki kere ust uste uefa kaldırdım daha ne

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

Default milli davet

ben de everton'la oynuyordum. gayet iyi bir sezon gecirdik. averajla arsenal'i gecip sampiyon olduk.
    dunya kupasından sonra ingiltere ve cek cumhuriyeti hocalari kovuldu. is basvurusu yapmadan ikisi birden bana teklifte bulundu. tabi ki de ingiltere'yi sectim. terry ve lampard varken baska bir takim mi calistirayim?

Mesaj Yetkileri