.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Kendi sahanda biraz zorlanıyorsun galiba .. Başarılı olacağına inanıyorum ben senin .. Devamını da merakla bekliyorum ..
Sayısız sakatlık ve çok zor bir fixture çekince takım biraz ligden düştü ama geri kalan maçlarda toparlamaya çalışacağız...

Lig'e kaldığı yerden devam ediyorum.

Bu kez rakip Deplasmanda Aston Villa.Maça iyi başlayan Villa sağlı sollu ataklarla ilk yarıda Bolton kalesini bunalttı ama golle tanışamadı.2.Yarıdada gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi bitti.

Sayısız poziyon kurtaran Kaleci Jaaskelainen ise maçın kahramanı oldu.

Sıradaki maçım kendi evimde Charlton Athletic'le.

Maç başladı ve daha 22.dakikada iken A.Meite 2.sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı.Bütün taktiği alt üst olan Murat Özdemir yeni bir şeyler denemek istiyordu.Çünkü kendi evinde ve kesin kazanılması gereken bir maç olarak görüyordu.
İlk yarısı 0-0 biten maçın 2.yarısı Charlton'un attığı golle başladı.0-1.Bu golden sonra tek kale oynayan Bolton bir türlü kaleci Scatt Carson'u geçemezken Ambrose kontra atakla kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.Her fırsatta gol arayan Bolton bir türlü atamıyordu.Ardından bir başka kontra atakla Marcus Bent skoru 3-0'a getirdi.

Sırada West Ham deplasmanı vardı.Kaleci Jaskelainen 3 Hafta sahalardan uzak kalınca kalede Ian Walker oynayacaktı.

Maç hızlı başlamıştı ve Westham üstüste posizyonlar buluyordu fakat Walker formda idi.Ardından 16.dakikada Davies ile Bolton 1-0 öne geçti.25.dakikada hakemin bana göre hatalı kararıyla penaltı kazanan West Ham Zamora ile eşitliği yakaladı.İlk yarının uzatma dakikasında Tevez'in kafa golüne de çare bulamayınca ilk yarı West Ham ın 2-1 lik galibiyetiyle sonuçlandı.
Son uğraşlarda bir işe yaramadı ve maç sona erdi.Bu mağlubiyetten sonra iyice düşme hattına inen Bolton Wanderers'in geleceği tam bir merak konusu oldu...

Blackburn ile karşılacak olan Bolton da sakatlar yavaş yavaş düzelmeye başlıyordu.

Maç gollerle başladı 14.dakikada Roberts'in golüne 17 de Anelka ve 42.dakikada K.Davies ile 2-1 öne geçen Bolton uzun aradan sonra galibiyete ulaşmak için elinden geleni yapıyor.Ancak hakemin önüne bir türlü geçemiyor.76.dakikada hakemin yine verdiği tartışılan penaltı kararıyla skor tekrar 2-2 oldu...

Bolton Manchester City deplasmanında...

6.dakikada Samaras ile öne geçen City'ye 33.dakikada Dİouf yanıt verirken Bolton 44.dakikada Vassel'in golüne engel olamadı.65.dakikada Vassel kendisinin 2. takımının 3. golüne imza attı.Teymourian 80.dakikada farkı 2ye indirdi.Geri kalan dakikada başka gol olmayınca maç sona erdi.3-2.

Bolton Wanderers kendi evinde Everton ile karşılaşıyor.

Maça yine hızlı başlayan Bolton Anelka'nın 10. ve 31. dakikalarda attığı 2 golle Bolton fırtınası esiyordu.Ardından 37.dakikada Nolan'ın golüyle fark 3'e çıktı.Uzun aradan sonra galibiyet elde eden Bolton çok sevinçli idi.

Maçın Adamı;
El Hadji Diouf

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3-0 lık Everton galibiyetinin ardından Tottenham ile deplasmanda oynuyordum.

Tottenham'da daha maçın 2.dakikasında Ricardo Rocha kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakıyordu.Bolton için bu bir fırsattı.Maçın 63.dakikasında Giannakapulos ile penaltıda kaçırdık.Gol yok.0-0

Maçın Adamı ise Ben Haim oldu;

Kendi sahamızda oynayacağımız Chelsea maçı öncesi Anelka yine sakatlandı.

Maç başlamıştı 2 takımda çok istekliydi karşılıklı sayısız pozisyon harcadılar ama 39.dakikada sahneye K.Davies çıktı ve Commerzbank Arena'da Bolton'u Chelsea karşısında 1-0 öne geçirdi.İlk yarıda başka gol olmadı.2.yarıda daha çok top Chelsea nin ayağındaydı ama Bolton direniyordu taa ki 83.dakikada Bodmer'in füzesi ağları havalandırana kadar.1-1.Geri kalan sürede de eşitlik bozulmadı.

Yediği tek gol dışında hatasız oynayan kaleci Jaaskelainen maçın adamı oldu.