bilgisayarcıda cm2 yi görmüştüm. kapağında kocaman bi top resmi vardı. bende futbol oyunu diye almıştım. fifa gibi birşey sanmıştım. neyse eve gittim kurdum oyunu, yanımda arkadaşlar var. hesapta beraber maç yapacağız. ama o da ne maç falan yapılmıyor. tabi arkadaşlar geçtiler gidene kadar benimle dalgalarını. bende sövüp sayıyorum oyuna. onlar gittikten sonra kurcalamaya başladım bu ne diye. bilenler bilir cm2 de continue diye bir tuş yoktu. zaten liseye eni başlamışım ingilizce yok. menüsü şimdiki gibi düzenli değil. devam etmek için ana ekrana gelmeniz ve oradan done demeniz lazım. ama dedikten sonra devam edip etmediğinizedn haberiniz olmuyordu. velasılkelam sonunda çözmüştüm sistemini. ama şimdide taktik ve maç olayına gelmişti sıra. oyunda sadece ingiltere ligi vardı. man. utd. ile başarılar kazanmaya başladıkça oyuna bağlandım. oyuna bağlandıkça kazandım. bu durum günümüze kadar geldi. gerçi o ilk oyunumdaki başarıları asla yakalayamadım ama yinede seviyorum bu oyunu. ve iyiki almışım yanlışlıkla o zaman cm'yi.

Dip not: huzur içinde yatsın emektar cm. yaşasın yeni kral fm.

Dp not 2: hızlı yazdığım ve tekrar kontrol etmediğim için yazım hatalarım olmuş olabilir. lütfen bilgisayarınızın ayarlarıyla oynamayın. özür dilerim