1 ile 30 arası toplam 319 sonuç

Konu: FM 2006'da Gördüğümüz Hatalar-Sorunlar

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Quote Originally Posted by mustang
    ben new castle oynuyorum everton'la kupa maçı yapıyordum neyse maç 1-1 bitti ve penaltılara geçtik ben penaltı atacak oynuncuları seçtim .penaltılar atılmaya başladı ben 3-2 yeniliyordum ama birden birşeyler oldu ve haberlerin geldigi yere geldim haberde ben 5-4 evertonu yenmişim ama ben 3-2 yeniliyordum penaltı kaçıran oyuncularım penaltıyı atmış gibi gösteriliyordu bunu bir türlü anlamadım.
    Ben de ona benzer bir hata oluşmuştu, benim de takım Newcastle'dı (şans mı yoksa bir alakası olabilir mi bilmiyorum ama) Milan'la UEFA'da oynuyorduk maçı 2-0 Milan aldı ama skorda 1-0 Milan yazıyordu, dedim ne oluyor neyse dedim maç bitti bakalım ne olcak, maçtan hiç çıkamadım, "continue"ya basıyorum... hiç... tın...

Ben de son kayıdımdan devam etmek zorunda kaldım...

arkadaşlar dosyalar bölümünden indirdigim antreman ve taktikleri oyunda bi türlü açamadım.acaba nereden açılıyor?yüklenmesi gereken tüm yamaları yükledim.gerçekten güzel olmuş ama bide antreman ile taktik yükleyebilsem,daha iyi olacak...

bu arada ben aşırıya kaçmamak kaydıyla küçük takımların büyük takımları yenmesine şaşırmıyorum.ben her maçı alacaksam ne zevki kalacak oyunun.gs,fb yada barca,chelsea hiç mi yenilmiyor ufak takımlara...bence o yönü güzel olmuş.bu arada ben henüz oyunu oynayamadım,sadece bu konudaki fikrimi belirtmek istedim....

Mesaj Yetkileri