La Gazetta Della Sport
Geremi Şoku!!!
Antrenmanda sakatlanan Geremi tam 2.5 ay oynayamayacak.Üstelik bugün günlerden 30 ağustos.Yani transfer döneminin bitmesine 1 gün var.Zeki Oytun Vural ın ne yapacağı merak konusu????

Geremi'nin Sakatlandığı Andaki Diyalog:
Koç:Çocuklar bugün engelli koşu çalışmamız var.Engellerden atlamanız lazım.Hiç birine değmemeniz gerek.Çünkü engellerin hepsini sabitledik.
Oyuncular:OK!
Koç:Hadi Başlayın.İlk Geremi başlasın.
Geremi'nin Antrenmandaki sevgilisi:Geremi engellerden atlamadan önce bana bakta fotoğrafını çekeyim.
Geremi:Tamam yavrum,tamam
Sevgilisi:Geremi bakar msın?
Koç:Karıya bakma!! Önüne bak aptal herif!!!
Geremi:Has...
Koç:Ambulans çağırın şu anguta
Geremi:Yandım Anam!!!!

Hemen gırısımlere basladım ve Semberas ı 1 yıllığına kiralık aldım.

Lig Maçı İnter - Livorno
Maça çok korkarak çıktım ama korktuğuma hiç değmedi.Biz daha iyi oynuyorduk.Tam maçı kazanabilirz diye planlar kurarken 33.dk da Cruz'un attığı golle yenik duruma düştüm.Tam ilk yarı bitti derken Andreolli kırmızı kart gördü.Artık İnter on kişi kalmıştı.Ancak bendede tam bu sırada Kevin Doyle sakatlandı.İkinci yarı bu maçı çevirim diye çok sevindim.İkinci yarının 7.dk sında Lucarelli nin hördüğü kırmızı kart planlarımı bozdu.

Ben:Aptal Lucarelli niye tekme attın adamcağıza?
Lucarelli:Anama küfretti
Ben:Ben senin ananada....

Neyse Lucarelli meselesinden sonra maç aynı tempoda devam etti.Biz hep iyiydik.Ama golü bulamadık maçta 1-0 bitti.Zaten ss herşeyi açıklıyor.

İlk maçımızdan 0 puan almamız takımdaki moralleride alt üst etti.Zaten bende sonra Lucarelli ye para cezasını kestim.

Bnei Yehuda Maçı
Maçta çok iyi değildik.Gol erken geldi ama sonra üstüne yattık ve skoru koruduk.1-0 bitti maç.Söylediğim gibi zevkli bir maç değildi.Sadece ss e bakın.

Devamı AKŞAM! Yorum bekliorm