Catania Maçı
Ligdeki ilk golümü atmak ve ilk galibiyetimi almak için çıkmıştım maça.Herşey güzeldi.Ama gol yoktu.Forvette geçen maç kırmızı kart gördüğünden Lucarelli oynamıyordu.Forvette Kevin Doyle-Betanin ikilisi ile başladım.Ama gol atamadım.İkinci yarıda canıma tak etti ve Kevin Doyle ile Betanin i çıkardım.Yerine Vito ve Larrusso yu aldım.(Zaten Betanin hafif sakatlanmıştı).İkiside 17-18 yaşlarındaydı.Büyük bir cesaretle onları sahaya sürdüm ve 85.dk da tam umutlarım bitmek üzereyken Larrusso golünü attı ve maçı 1-0 kazandık.

Maçın Adamı:Morrone

Roma Maçı
Maça korkarak çıktım.Hem deplesmanda hemde Roma'ya karşı oynayacaktık.Maçın ilk yarısı ve ikinci yarı harika geçti.Zaten ss den gol pozisyonları ve kaleyi bulan şut a bakarsanız anlarsınız.İlk yarı gol olmadı.İkinci yarının başında
Wilhemsson kırmızı kart görünce onlar 10 kişi kaldılarr.Zaten 1 dk sonrada gol attım.Golüde Larrusso attı.Bu çocuk harika olacak ilerde...90.dk da da geçen maçın adamı olan Morrone süper bir gol attı.Maçı 2-0 gibi net bir skorla bitirdik.

Maçın Adamı:Morrone

Puan Durumu!!!

Arkadaşlar komik diyaloglar koyamadım.Yarın okul var 6 da kalkmam lazım.Öbür yazdıklarımda komiklikler olacak şimdi vaktim yok yazamıorum.Size İyyi Geceler!
Umarım sevmişinizdir