koyacağım ama akşam..Size söz 4 maç koyacam akşam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Messina Maçı
Maça yine hızlı başladım.Ama gol bir türlü gelmiyordu.Lucarelli'nin cezalı,Betanin'in sakat ve Larrusso nun kondisyonu düşük olduğu için maça tek forvet olarak Kevin Doyle ile çıkmıştım arkadan tüm orta saha Kevin Doyle'a yardım edecekti.Gerçi öyle olmadı ama yinede üstünlük bizdeydi.İlk yarı böyle bitti.İkinci yarıya aynı taktikle çıktım ve iyi oyunum sürdü.Ama tüm maç iyi oynamak yetmiyor gol olması lazım.Gol olmayınca maç 0-0 bitti.Ss tede görüldüğü gibi tam 10 tane pozisyonum var.5 tanesi çok tehlikeliydi.
Not:Maçın Adamı Messina kalecisi olduğu için resmini koymadım.
Bnei Yehuda Maçı
İlk maç 1-0 bittiğinden maça hafif korkarak çıktım.Üstelik deplesmanda oynuyordum.Oyuna onlar iyi başladı ve ilk şutları gol oldu.Maç bu skorla yani 1-0 biterse maç uzatmalara gidecekti.Henüz maçın başı olmasına rağmen hücum oynamaya karar verdim ve hücum yaptım.Dk 20 de Kevin Doyle golünü attı.Skor 1-1 oldu.Ardından Lucarelli den gelen iki gol maçın skorunu belirledi.3-1...Artık UEFA Gruplarındaydım!!!
Uefa GrupLarı Kura Çekimi/İsviçre
Kura çekimi için bizzat kendim İsviçre ye gittim.Grubumuz çok kolay!!Kuralar çekildikten sonra basına açıklama yaptım.
Muhabir:Grubu nasıl buldunuz?
Ben:Bu kdar zor grup görmedim![]()
Muhabir:Ama grubunuz çok da zor değil
Ben:De Get!!![]()
Muhabir:Tabiiki efendimNeden bu kdar zor olduğunu düşünüyorsunuz?
Ben:Çnkü zor.Bikere Kayserispor UeFa kupasını müzesine götürmüş bi takım![]()
Muhabir:Hayır!Yanlış biliyorsunuz?
Ben:Kes Lan!![]()
İşte grup;
Cagliari Maçı
Maç yine deplesmandaydı ve Cagliari güçlü bir takımdı.Maça da iyi başladılar ve hemen gol attılar.Mauro Esposito frikikten skoru 1-0 yaptı.Sonra Stefano Morrone ile durumu 1-1 e getirdik.İlk yarı böyle bitti.2.yarı ise tam bir futbol ziyafeti vardı.Lucarelli 5 dk içinde 2 gol atarak durumu 3-1 yaptı.Tam rahatladık derken 3 dk sonra David Suazo skoru 3-2 yapan golü attı.Onlar saldırınca bizde boşluk bulduk 64.dk da Kevin Doyle 4-2 lik skoru sağladı.86 da David Suazo nun golü galibiyetimizi enggeliyemedi.Maç 4-3 bitti.
![]()