Veee.... işte kariyer zamanı
Önce 2010 yılı Dünya Kupasından bahsediyim Türkiye başarılı bir grafik çizdi denilemez
Grup maçları şöle oldu
Grupta 2 g bir b iyi bir grafik yakaladı ama çeyrek finalde hüsrana uğradık
ukrayna bizi eledi ve şampiyon inaılmaz bir finalle brezilya oldu finalde 2 kırmızı kart çıkmıştı
Neyse Sonuçta Terim kovuldu ve yeni bir türk menajer aranıyordu o da başarılı bir menajer olmalıydı o sıralar roma takımının başına yeni geçtim haberleri izliyordum muhabir bu haberi şöyle duyuruyordu
"2010 yılı Türkiye için uğursuz bir yıl oldu başarı beklediğimiz takımımız 2. turda elendi. Şu an Haluk Ulusoy telefonda .evet Haluk bey sizi dimliyoruz
H.U: (CAnlı yayından olduğundan haberi yoktur) Ya ne lanet adamsınız ya allah sizi kahretsin ya allahın belaları
M: Eeeee ııııı şeeeee Haluk bey Canlı yayındasınız
H.U: Hade ya kardeşim sen ne biçim adamsın haber vermeden beni bağlıyosun yayına ya kapat şu telefonu kapat zaten sinirliyim
M: Bu ne ya nese evet sayın seyirciler (muhabir gülme krizine girer sinirden)
Daha sonra 18 Temmuz günü aniden bir bası toplantısı ve büyük haber türk milletine duyurulur
H.U: Evet Arkadaşlar Yeni Teknik direktörümüz Semih Tekin olmuştur kendisi Roma taıkımıla birlikte bu görevi yürütecektir sözü ona bırakıyorum
S.T:Başkanıma teşekkür ediyorum evet arkadaşlar sorularınız alabilirim
M: Sayın Tekin Fatih terim çok başarılıdı acaba siz de onun gibi başarlı olabilecekmisiniz?
S.T: Hayır asla onun gibi bir menajer olamam
M: Hade len numara yapma bize burda yerinde gözün vardı dimi
S.T: Alla alla varsa var sanane hayret bişi
M: Sayın tekin ne kadar maaş alıcaksınız
S:Ne demişler kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmazmış teşekkürler arkadaşlar bu kadar yeter senle dışarda görüşelim baya güselmişsin![]()
Maçlar henüz başlamadı Başlayınca duyurucam