Sağolun değerli yorumlarınız için.
Bütçe konusuna gelince yaklaşı 30 milyon avro veriyorlardı ek bütçe isteyince coştu bizim başkan
Hazırlık kampı sona erdi.Bu arada tabii ki transerler de gerçekleşti. Tam 8 oyuncuya imza attırdım. 1 tanesi de olda (Bremenli Naldo!)
İşte gelenler:
Gelenler olduğu gibi gidenler de oldu tabii ki.
Cris Sutton => M'boro €775bin
J. Samuel => Lazio €3.3Milyon
Hazırlı kampında bol gollü galibiyetler elde ettik. Ama son maçta Derby ile deplasmanda 3-3 beraberlik aldık. M.City maçı öncesi moraller yine de yerindeydi..
İşte Kamp maçlarındaki sonuçlar:
Kamp sırasında göz dolduranlar:
Eduardo Ratinho
Kevin Doyle
Gabriel Agbonlahor
Olof Melberg
David Silva
Kamp sırasında gözden düşenler:
Patrik Berger
John Carew
Martin Laursen
Aaron Huges
Hazırlık kampı bitmişti. Birmingham'daki tesislerde basın toplantısı vardı:
Muhabir: Öncelikle bol gollü maçlar çıkardınız. Hiç maç kaybetmediniz. Bu gidişâtı sürdürebilecek misiniz?
Ben: Oyuncularım tektiklerimi ve sahaya yansıtmak istediğimiz oyunu uyularlarsa rakibe, tabii ki.
Muhabir: Son açta Mellberg oynamadı ve 3 gol yediniz. Acaba Mellberg'in olmayışı mı bu başarısızlığa neden oldu?
Ben: Genellikle oyuncularım haknda tek tek yorum yapmam ama Olof iiçin şunu söyleyebirim "Our deffence is All Of Melbeg, Olof Mellberg.."
Muhabirler kargaşa içinde: Sayın Topcu Melb.. ,Sayın Topcu Gabriel'i neden... Sayın Topcu Carew neden gol atamadı?.. Sayın Topcu transfere kaç pa..
derken toplantıyı noktladım.
Man City maçı için çalışmalarımıza başladık takımla beraber. Manchester'da bizi zorlu bir rakip bekliyor. Ardından Chelsea Villa Park'a gelecek..