-

Arsenal
4-1 Aston Villa
Ölüm gibi maçtı bea... Ama David Silva suskunluğunu bozdu.. Geçtiğimiz brkaç maçtakı performansıyla Aın En iyi Genç Oyuncusu Ödülü'nü aldı..
Ben konuşmayayım, görüntüler konuşsun: Arsenal - A.Villa...
Ardından Alınan Wigan beraberliği A.Villa'yı eski yerine,geçen seneki sıkıntılı yere mi düşürecekti..?

-

Bolton
4-0 Aston Villa
Bolton - A.Villa İZLE!..
Çöküş başlamıştı. Oyuncularım bu tempoya dayanamıyorlardı belki de.. Ama öyle bırakıp gitmek olmazdı... Anelka savunmayı felç ediyordu çünkü Milito sakat dönmüştü milli görevden. Ama UEFA ya katılmak isteyen Ertuğrul Hocanın takımı bunu başarabilecek miydi?...
3.Turda rakip B'burn..

-

Aston Villa
4-0 Blackburn Rovers
4-0lık Bolton mağlubiyetini unutturmanın yolu diğer maçta farklı bi skor almaktı ve başardık.. Bunun için de hücumc bir taktık sürdüm sahaya..
Carew - Doyle 2şer golle yıldızlaştılar... Steven Davis de çok iyiydi...

-

-
Şimdi bu kısmı biraz hızlandırıyorum...
West Ham, Newcastle , Sheff Wed(Kupa) ve Blackburn maçları skorları:
Bu maçlarda Kevin Doyle 2 , John Carew 4 , Steven Davis 3 , Wilfred Bouma 1 , Ashley Young 1 gol kaydettiler...

-

Sheff Utd
1-4 Aston Villa
6.dk da Soldan David Jimenez Silva adrese teslim ortaladı, Mellberg kafyı vurdu. Kaptan bu golle takımını öne geçirdi. İlk yarı baskı ve tempo artarak devam etti Arshain Gösterisi başladı.. harika çalımlar atn Arshavin mükemmel de goller attı 2 ve 28'de...
İkinci yarının başında sahadaki 3 isveçliden ortancası Sheff Utd'nin tek golünü attı: Allback ve 1-3
Bu golden sonra Steven Davis gelişine sert bir şutla maçın skorunu belirlerken seyicilere de güzel bir ziyafet çekti..
Sheff Utd-Aston Villa İZLE!

-

Portsmouth
0-4 Aston Villa
Portsmouth deplasmanındaki Gösteriyi izleyin...
Bu skorlar sonucunda şaşırtıcı bir puan durumunu oluştu...
Yoksa Şampiyonlar Ligi'ne mi gidecek Aston Villa!?...
Bu günlük bu kadar gibi gözüküyor. Yarın veya Diğer gün birşeyler daha ekleyeceğiiim!...