1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Arda Cimbom'u kurtaracak

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

siz hepiniz çokmu biliosunuz (sözüm yalan haber arda satılmıcak diyenlere) yönetmle bağlantınız mı var? belki satıcaklar hemen niye atlıosunuz sazan gibi hadi satılırsa nolcak... her haberede yalan diye atlamayın... sanki para durumunuz çok iyi zengin bi klüpsünüz arda daha 2 sene bizde hemen atlayın nerden biliosanız

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    siz hepiniz çokmu biliosunuz (sözüm yalan haber arda satılmıcak diyenlere) yönetmle bağlantınız mı var? belki satıcaklar hemen niye atlıosunuz sazan gibi hadi satılırsa nolcak... her haberede yalan diye atlamayın... sanki para durumunuz çok iyi zengin bi klüpsünüz arda daha 2 sene bizde hemen atlayın nerden biliosanız
    bu ne ya ?? yoruma bak ... benim her bi yorumuma uyarı veren yönetici arkdaş umarım bunada verir ... sanmıyorum ama ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by paco View Post
    bu ne ya ?? yoruma bak ... benim her bi yorumuma uyarı veren yönetici arkdaş umarım bunada verir ... sanmıyorum ama ....
    kendin uyarı alıoyorsun diye beni neden bunun içine sürüklemen gerekiyorki benim zaten 5 ceza punım war 1 ceza daha alırsam allah korusun düşünme bile istemiyorum

Mesaj Yetkileri