Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Transfer teklifi alan var mı?

Default Transfer teklifi alan var mı?

arkadaslar oyunda ılk sezonumda 3 transfer teklıfı aldım bunlar dortmund schalke ve herta berlın ama durum soyle ılk sezonun sonuna dogru uc takımında hocası sacklendı medyada dedıkodular fln cıktı ıste ondan sonrada transfer teklıflerı geldı sıze gelen transfer teklıflerını burda konusalım cvplarınızı beklıyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ya banada teklif geldi ama ben kendi takimimda kaldim ya

bjk ile oynuyorum. fb 6 altı kere gs 2 kere teklif yaptı

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

ABi ilk sezonda ne yaptın da, o takımlardan teklif geldi ya....?...

Ben de GS ile oynarken 3. sezonumda Newcastle'dan gelmişti, daha da evvel geldiği olmadı...

Ya hoca 4 sezondur oynuyorum her sene sampıyon oldum 3 de tur kupası var.Tanınmışlıgım continental. aynı zamanda irlanda nın da menejeriyim

Fb ve ge her sezon 2 ser hoca degiştirince boyle oluyo

vallahı bende ılk sezon bıttı cl yarı fınal oynadım benım tanınmıslık world-clas oldu...

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Everton'ı şampiyon yapmıştım, Ertesi sene de Şampiyonlar Ligi'ni almıştık, Arsenal'den teklif aldım oraya gittim. Orda da 16 maçta 15 galibiyet 1 beraberlik wardı. Her kovulan teknik direktörden sonra Manchester Liverpol gibi büyük takımlarla benim ismim anılıyordu

yok abi tık yok bende..zaten kim cesaret eder benim gibi teknik direktörü almaya..zaten sadece türkiye ligini yüklerim..fenerden başka takım bilmem ben..zaten başkada kimse isteyemez..ama bilmiyorum oyun başlarken fav. team'ede fenerbahce işaretliyorum onun etkisi varmı..

Nesil
    2005
    Yer
    Copenhagen

Middlesbrough'la oynarken 3. sezonda ilk M. UTD sonra da Liverpool'dan teklif aldim.. Teklifi Chelsea'den bekledigim icin kabul etmedim..

Sezon sonunda kovulunca ortada kaldim...

Cikan sonuc; Futbol'da duygusallik olmaz.. Ilk gelen, olmadi ikince teklifi havada kapicaksin..

uefada final 2 lig 1 türkiye kupası 1 türkiye kupası finali oynadım milli takımdan başka ilgilenen yok ayrıca ne hikmettir bilmiyorum tüm stats larım 20 loyality 1 ya ben naptım ki beni bu kadar sadakatsiz görüyolar

daha sonra takım değiştirmek güzel olmuyo....

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

ben galatasaraydan shalkeye transfer oldum...

3 sezon gaalatasarayda kaldım 2 lig 1 uefa kupası aldım.ardından m.united istedi 1sene orda kaldım lig ve fa cup aldım.R.madride geçtim 2 sezonda 1 lig ve 1 şampiyonlar ligi aldım.bu sıra fransa milli takımının başına geçtim.sonra kadroya almadıgım bir oyuncu yüzünden kovuldum.hollanda dan gelen teklifi kabul ettim.dünya kupasını aldım.ertesi yıl iki takımıda bırakıp chealse'ye geçtim ligi,lig kupasını,fa cup'ı,şampionlar ligini aldım.transfere param yetmeyince ultimatom verdim kabul edilmeyip kovuldum.sonra 1 hafta fener bahçe'yi yönettim.şuan roma'nın başındayım...

bana fransadan geldi teklif tabi bklermiim hmn atladım onun dışında bi bayer münih ettt bide türk takımlar

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

ben lyondayken milandan ve weder bremen den teklif geldi ama kabul etmedim lyonda başariliydim ayrıca MANCHESTER ve BARCA menajerlerini kovduklarında teklif yapabilecekleri menajerler arasındaydım ama etmediler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul - Malatya

Malatyaspor ile ilk sezonumun devre arasını 9. kapatmışken düşme potasının 2 üstündeki Konyaspor düşük transfer bütçesi,yüksek maaş bütçesi ile teklif yaptı. Tabii ki kulübümle devam ettim!

Quote Originally Posted by OnaT44
    Malatyaspor ile ilk sezonumun devre arasını 9. kapatmışken düşme potasının 2 üstündeki Konyaspor düşük transfer bütçesi,yüksek maaş bütçesi ile teklif yaptı. Tabii ki kulübümle devam ettim!
    vay be ii yapmışsın

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

manchester united,barcelona,real madrid,deportivo,bayern münih teklif yaptı ama kabul etmedim (duygusallık) fenerbahçe'den vazgeçemiyorum..türkiye milli takımına çağrıldım kabul ettim
    iki takım zor oluyo ama world cup'u alınca tadından yenmiyo

Nesil
    2005
    Yer
    Bir şehrim vardı o da yandı.

yoq etmediler baştayım daha

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

[/quote]
    süpersin aga

[/quote]
    bayıldım sana

Quote Originally Posted by Zonguldakli
    sprmiş aga

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Kariyerime fb de başladım.Yönetimle çıkan kagadan sonra atıldım.Halbuki 2 lig 1 kupa 1 uefa 1 super cup almıştım.Sonra F.Karagümrük(4 hafta),Istanbulspo(2 hafta) ve en sonunda şuanki kulübüm olan Sunderland a geldim

banada konyadan 4kere teklif geldi kabul etmedim tabiki fener deyim.şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmışım ligde 5puan farkla liderim real falan etse neysede.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

chelsea ile oynuyorum td kovan her kulüp teklif getiriyor

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Talking

ben galatasaraydayken milan,barça ve fiorentinadan teklif geldi ben barçayı tercih ettim tabii hehheh

dsfsdf bana ingiltere milli takımından gelmişti ama sadece turkiye ligini actıgım için eee kolay degil iki kere ust uste uefa kaldırdım daha ne

bende tek türk ligi acık ondan mı teklif gelmiyor??????????

Nesil
    2005
    Yer
    34

beyler hull ü premier ligde şampiyon yaptım sonra arsenal manchester liverpool fener besiktas gibi 10 larca klupten teklif aldım ama fm 2005 de ve birtek bjk ninkni kabul ettim.....napiim dayanamadım...

bana da baya teklif geldi ama en ilginci şuydu sadece Türkiye ligini seçtiğim oyunda Valencia teklif yaptı ama ben İspanya ligini seçmediğim için gidemedim

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri