Bugün belki yazabilirim birazdann...
Bugün belki yazabilirim birazdann...
Aston Villa PremierLig'de fırtına gibi esmeye devam ediyor... Ertuğrul Hoca gözünü zirveye dikti. Başarılı menajeri (Bu ben oluyom) 4 günlük Türkiye ziyareti sırasında %100 Futbol programı konuk etti. Güntekin Onay ve Rıdvan Hocanın sorularını yanıtlayan başarılı ve genç teknik adam izleyenlere başarılı serüveni anlattı. İşte bu programdan bazı bölümler....
Güntekin Onay: Sevgili seyirciler bugün %100 futbolun konuğu E.Topcu. "Aston Villayı uçuran aslan" lakabını edinmiş durumda. Hoş geldiniz Hocam..
Rıdvan Dilmen: Hocam hoş geldin..
Ertuğrul Topcu: Hoşbulduk da bu programı Fuat Akdağ sunmuyor muydu? Hıncal ve Haşmetlen bereber..??
G.O: Yok o öbür programımız 90 dakika..
E.T: Bana 90 dakikaya çıkacan dediler.. Ben gideyim o ne zaman?
G.O: O pazartesi oluyor.
E.T: Yapma be! ben ptesi akşamı İngiltereye dönüyom. Neyse burdan devam edecez artık.
G.O: O zaman sohbete başlayalım Rıdvan hocam sohbete başlayalım.
R.D: Ya ne sohbet edecem ben bunla! Zorla hoca dedirtiyonuz bu kıl herife. Olum Ertuğrul Maarinyo gibi ne oturuyon lan 90 dk kenarda. Kalksana bi boyunu görelim. Yerden bitme olduğunu gizlemeye mi çalışıyon? Zaten Carewle de yanyana görmedik seni hiç? Tabii boy farkını kapatmak için hep Gabriel in yanında geziyon..
E.T: Hı? Ne dedin?..
R.D: Lan o kadar sordum, konuştum. Dinlemedin mi? Lavuk!
E.T: Ya kusura bakma be Rıdvan. Kulağam kaşınıyodu dinlemedim. Buyur ne didin?
G.O: Çok kötü şeyler söyledi hocaaaam!
E.T: Valla de!
G.O: Ekmek, Mushaf çarpsın ki hocam.
E.T: Sensin lan o rıdvan! Ne de diysen artık. Ne dedi lan bu![]()
R.D: KEs lan daha saha çizgilerinin ölçülerini bilmez konuşur..
E.T: Sen çok mu biliyon. Oğuz Çetin'in yandan yemişşiiiii...!
G.O:![]()
Hocam mannyak espirydi bee..
R.D: Güntekin sana n'oluyo len? O gider kalırız beraber..
G.O: Asıl sen git bea.. Hocayım diye geçiniyon aldık programa. Hep Fenerden yana konuşuyon. Herkes korner dese sen aut top fenerde diyon..
R.D: İstenmediğim yerde durmam..
E.T: İsabet olur. Haddeee naş naş...
G.O: Hocam Türkiye'ye transfer görüşmesi için geldi diyorlar doğru mu?
E.T: Valla Arda'yı almaya gelmedim ben ya 50 kere mi sölicem!![]()
G.O: Eee Hocam Arda'yı sormadım ki.. Heheeee Ateş olmayan yerden duman tütmeez. Hocam ardayı alacan mı A.Villa'ya?
E.T: Allah'ım ya Rabbiiiim!
G.O: Amin amin hocam. Sen Arda'dan haber ver..
E.T: Alıcam lan alıcam. O Ardayı alııp biiiiiiip
G.O: Hocam Aston Villa da başarını formülü nedir?
E.T: Üstün teknik direktörlük özelliklerim, taraftarın desteği, diğer kulüplerin kötü oynaması...
G.O: Bayaa bi neden saydınız..
E.T: Bi dur sonunu dinlemedin ki..Bunların hiiiiçbiri değil!.. Valla başkan Render'in paralarıAdam batırıyo parayı istediğim hakem istedeğim maç..
G.O: evet bitirin cümleri yoksa şike mi var?!
E.T: Hı ne olamaz .. (Tut ulen bi çeneni)
G.O: Evet yanıt alalım..
E.T: E... şimdi aslında benim çıkmam gerek uçağı kaçırıyom..
G.O: Yemeyin hocam bizi.. Uçağınız yarın kalk..
E.T: Hadi byeee!
G.O: Aaaa Gittii!..Evet yayınımız.....
************************************************** **
Son
************************************************** **
-
Aston Villa - Reading
Villa Park'ta saha ve hava koşulları futbol oynamaya ve fark atmaya oldukça müsaitti. Zaten sonuncuyu, ligde sadece 1 galibiyeti olan takımı konuk ediyorduk ve gol olduk yağdık.. David Jimenez Silva 2 gol 1 asist , Doyle 2 gol ile oynadılar...
9.dk da John Carew i sakatladılar.. Gol yollarında etkili bir ismi kaybetmiş oldum. 2 Ay sahalardan uzak kalacaktı...
-------------------------------------------
Bu maçın ardından düşmeme savaşı veren, M'boro ve Watford ile Carling Cup ta Southend maçları vardı...:
--------------------------------------------
-
Aston Villa 0-2 Manchester United
Baştan sona tek kale oynayan Man Utd idi. Yapacak fazla şey yoktu. Bu maç ilk yarının son maçıydı. Şunu bilmem gerekiyor ki: Asla son maça bırakmamalıyım. Manchester karşısında ne olacağı belli olmaz..
-
Aston Villa 3-2 Manchester City
Üstün oynadığımız bir maç oldu. Tam 16 şut attık. 9 isabet kaydettik ve bunlardan 3 ü gol oldu.
Bu maçtan sonrasını ayrıntılı yazamayacağım. Ancak şöyle göstereyim..:
Transfer sezonu başlamıştı. Steven Davis e Milandan gelen yaklaşık 40 mn euroluk teklifi başkan hemen kabul etti.. Ben oyuncuma 45 Milyon bedel biçmiştim. Aynı zamanda Real Madrid de Garry Cahill le ilgileniyordu. Başkan paragözlük yapıp o teklife de "Evet" dedi. 21 mn euro idi..
Steven Davis Milanla anlaştı ve ben de yeni bir orta alan oyuncusu arıyordum. Defansif özellikleri de iyi olmalıydı ve De Rossi'yi gözüme kestirdim.. Bu transferi 24 MN Euro vererek tamamladım...
Kevin Doyle, Luke Moore, John Carew, Agbonlahor sakalar. Bu nedenle bir Forvet almayı düşünüyorum...
Devamı Gelecek.... Ama ne zaman bilinmez...