2 gün geçmiş Valenciennes takımıyla anlaşmıştım Fransızlar şaşırmış takımın başına böyle bir ismin gelmesine anlam verememişlerdi. Haklıydılar. Uçakta yanımda Fransa'ya kaçmakta olan Ribery vardıonunlan biraz sohbet ettik
Ben: ooo ribery nereye böyle
Ribery: Şey hmmm osss hössss bi marsilya turu yapiim dedim
Ben: Ne işin var olm hafta arası marsilyada takımla idmanın yokmu
Ribery: (Kulağıma fısıldar) Ben kaçıyom Marsilyayla anlaştım
Ben: Ne yaptın sen olm Galatasaray bu işi bırakmaz Cas'a Fifa'ya gider bu iş söliim
Ribery: Yapma yaa..
Ben: Olan olmuş artık ilk maçın bize karşı sen bize karşı kötü oynicağına söz ver ben seni ihbar etmiim
Ribery: Tamam abi istediğin gibi olsun.
Takımın başına geldiğimde yönetimin bana 2.12 trilyon bütçe verdiğini gördüm transfer çalışmalarına hemen başladım fakat bir tek Lamine Sakho'yu alabildim.
Aklıma birden bişey geldi. Bana uçuk kaçık psikopat bir adam lazımdı:
PASCAL NOUMA!!!!!!!
Hazırlık maçlarını hızlıca geçiyorum pek iyi oynamadığımız sonuçlardan belli:
GFCO Ajaccio 0-0 Valenciennes
Tienen 1-1 Valenciennes
Valenciennes 0-0 Salamanaca
Valenciennes 2-0 Real Oviedo
Valenciennes 2-2 Murcia
Nihayet lig başlamak üzereydi ve henüz 2 transfer yapmıştık bütçeyide zorlamak istemiyordum açıkçası. Bende kiralık oyunculara yöneldim ve Auxerre'den İrele Apo ve Nantes'tan Milos Dimitrijevic'i kiraladım nihayet maç günü gelmişti.
05.08.2006 Cumartesi Stade Veledrome:
Marsilya-Valenciennes
Maça iyi başladık 10.dakikada attığımız golde bunun göstergesi ilk yarı sahada Valenciennes fırtınası esmişti takımım mükemmel bir efor sergiliyordu ve gözüme girmişlerdi
Ribery hakikaten maçta gözlerime bakıp duruyordu ve çok kötü oynuyorduzaten daha sonra oyundan alındı. Oyundan alındıktan sonra Marsilya coştu birşey söylemeye gerek yok ss'ler herşeyi anlatıyor.....
Not: kusura bakmayın yorgunum halı saha maçından geldim söylediğim gibi 5-6 maç yazamıyorum sabah yazcam dinlenmem lzm anlayışla karşılarsınız umarım![]()

onunlan biraz sohbet ettik