-
Aston Villa
3-0 Tottenham Hotspur
Kadrolar:
Tottenham menajeri Martin Jol, orta alanda topu daha fazla tutabilmek için Arango ve Malbranque gibi iki önemli ismi kulanma amacındaydı. Zokora ise ortasahanın savunma yükünü çekecek, zaman zaman hücumlara da katılacaktı.
Defoe, hızlı; Berbatov, bitirici. Bu ikil başımıza dert olabilir diye düşündüm.
Bense yine Arshavin ile savunmayı delip, Carew'in sert şutlarını kullanacaktım. Ayrıca CS maçında oynamayan Smith bu maçta hızlılığı ve tekniğiyle güçlü bir gol silahım olacaktı. Doyle bu maçta sağ açıkta orta ve asist peşinde olacaktı.
Maç Öncesi:
Muhabir: CS galibiyetiyle sezona hızlı bir başlangıç yaptınız. T'ham maçında bizi neler bekliyor.
Ben: Bekle ve gör. Topu iyi takip et ve maç sonunda yanıma gel.
İlk Yarı:
İlk dakikalarda T'ham kalemize 2 atak düzenledi. Milito ve Enke sayesinde bu atakları başarıyla savuşturduk. İlk 15-20 dakikada Defoe sürekli içeri girmeye çalışsa da savunma hattını geçemedi.
Ancak yarın saat sonunda atakları sıklaştırdık. Doyle sağdan enfes bir orta yaptı. Arshavin topu fazla bekletmeden Silva'ya oynadı.
Silva sağ ayağına aldı, ekseni etrafında döndü ve şık bir gole imza attı. Dakika 32 idi...
İlk yarı bitmeden bir gol daha bulmak için bastırıyorduk. Silva soldan getirdi ve pasını attı. Carew bindirme yapan Smith'i gördü.
Smith, gelişine bir vuruşla ağları havalandırırken Villa Park'ta 2 farklı üstünlüğe taşıyordu takımı..
AIG yazdığına bakmayın. Aslında 32red.com yazıyor..
Tam ilk yarı sonunda oyunculara vereceğim talimatları düşünürkennnn,
John Carew fırtına gibi esmeye devam ettiğini ve bu sezon da eseceğini ilan eder gibiydi. 3-0 olmuştu artık skor...
İkinci yarıda fazla pozisyon bulup değerlendiremedeik ve maç bu skorla bitti. Yıldız Carew'di..