Quote Originally Posted by 1502005 View Post
Hocam dil ayarlarından olsa oyun hiç açılmaz siyah ekranda kalır.

Javayı denedin mi?
ewt jawayı denedim yeni sürümünü yükledim hiç bir şey değişmedi yapacak bir şey yok arşiden fm 2006 yı çıkartıp yükleyeceğiz ne yapalım başka çözüm yok galiba
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

oyun açıldığında arkaplanda fm2007 nin arkaplanı yok olduğunu görüyorsunuz birazdan hata mesajını ve oyunun içindeki resmide yayınlayacağım sizlere
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

ayarlara tıkladığım zaman bu hatayı vererek oyun kapanıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

buda oyun açıldıktan sonra ki resim gördüğünüz gibi sol tarafta hiç bir şey yok ne 20 yaş altı ne 18 yaş altı ne taktikler ne finansal durum hiç bir şey yok birde en üst kısmda takımın ismi daha önce beşiktaş jk yazan yer beyaz üzerine siyah yazı iken şu anda yeşil üzerine siyah yazı var bunun için yorumlarınız nedir arkadaşlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

buda yapmış olduğum bir maç kupada bursasporu 5-0 yendim ama golleri kim nasıl attı bilmiyorum ve oyuncu değişikliği yapmadan maçı bitirdim oyun oynanırken taktiksel değişiklik yapılmıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar bence hata oyunun yeni sürümü yüklenmediği için böyle oluyor diye düşünüyorum ama yeni sürümünü dse yükleyemiyorm yeni sürümü (7.0.1) nası lyükleniyor bilen var mı tek yapmadığım o kaldı onu yüklersek belki düzelebilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by Sheriff View Post
C:\Documents and Settings\KULLANICI\Application Data\Sports Interactive
Klasörünü sil
hocam haklıymışsın o dosyayı sonunda buldum daha önce yanlış bir dosya silmişim sonra oyunu yeniden yükledikten sonra çıktı ortaya ve sorun ortadan kalktı size ve emği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum