Ertesi gün bu olay basında geniş yankı uyandırmıştı.

ŞOK!ŞOK!ŞOK! BEŞİKTAŞ A BİR ÇAYLAK

Önceki gün teknik direktörü Jean Tigana ile yollarını ayıran siyah beyazlı yönetim Daha önce adı sanı duyulmamış bir teknik direktörle anlaştı bazı yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar arasında şaşkınlıkla karşılanan bu olay üzerine başkan Yıldırım Demirören Mustafa Erolun arkasında olduğunu belirtti.

BEŞİKTAŞIN YENİ MENAJERİ MUSTAFA EROL !!!

Beşiktaş kulübü Tigana gibi prestijli bir menajerden sonra henüz hiçbir takım çalıştırmamış olan tebrübesiz teknik direktör Mustafa Erol ile anlaştı Çoğu otoriteye göre Bu genç adamın İnönü stadyumunda işi zor ve birkaç başarısız sonuçtan sonra kendini kapının önünde bulabilir.

Bu haberleri duyduktan sonra biraz karamsarlığa düşmüştüm ama çabuk toparlandım ve futbolcularla tanışmaya indim.Mustafa Doğanı zaten Almanya dan tanıyordum kapı komşumuzdu hemen geldi elimi öptü sonra diğer oyuncularla da tanıştım hemen takımı analiz etmeye koyuldum gerçekten iyi bir kadroya sahiptim ve başarı imkansız değildi 1 tane yabancı kontejyanı hakkım vardı bunu iyi değerlendirip eksik olan sağ açık mevkiine kaliteli bir yabancı almam gerekiyordu.Sonra transfer çalışmalarına giriştim.