Sayfa 20 / 21 İlkİlk ... 1018192021 SonSon
571 ile 600 arası toplam 606 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=238

Burdaki anlatınları yaparsanız, herhangi bir sorun yaşamazsınız.
    arkadasım o link vermişsin ama onların ikisinide indirdim olmadı yine aynı hatı yı veriyor bende servis pack 2 kurulu bigisayarda oldan felan olabilirmi acaba sen xp olanları vermissin.

baska ne yapıyım ben direk beta versiyonunu yükledim ondan önce baska versiyon felan yüklememize gerek var mı???

arkadaşlar ben 41 sayfanın hepsini tek tek okudum ve benim sorunum şu meşhur run time error 76 forum içerisindeki bütün dosyaları indirdim yükledim oyunu sildim tekrar yükledim temp dosyası açtım yani anlayacağınız herşeyi yaptım ama türkçeleştiremedim....!!!! sabahtan beri bununla uğraşıyorum lütfen bana ve benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardım etsin....!!!!

4. Default

deniyelim bakalım inş bceririm

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sinbar View Post
    arkadaşlar ben 41 sayfanın hepsini tek tek okudum ve benim sorunum şu meşhur run time error 76 forum içerisindeki bütün dosyaları indirdim yükledim oyunu sildim tekrar yükledim temp dosyası açtım yani anlayacağınız herşeyi yaptım ama türkçeleştiremedim....!!!! sabahtan beri bununla uğraşıyorum lütfen bana ve benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardım etsin....!!!!
    Oyuna giriyor ama Türkçeleşmiyor ise,

Oyunun Orjinal ''Flexion'' olan Temasını değiştiriniz Flexion (Sağ) olarak seçiniz Confirm sonradan Türkçeleşmesi gerekir eğer tekrardan Türkçeleşmez ise yine yazınız yardımcı olmaya çalışırım..

programmi kurdum aciyorm ayarlara tiklaynca tursportal ana sayfasi aciliyor

karkadaslar "run time error "76" path not found nasıl yapcam bilgisi olan [email protected] msnden ulasırsa sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

YA BEn 7.2 yi indirdim.Oyun orjinal olmadığı için çalışmadı.Oyunu güç bela sildim.Tekrar yüklemeye çalıştım.Yüklendi...Ama türkçe olmuyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yardım edin......

Run-time error 52
    bad file or number

uzun zamandir turkce oynuyorum ama turkce fm calistir diyince boyle yazdi ne yapmam gerekiyor

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Doğru programı indirdiğine emin misin?. Kurulumda hata vermiş olabilir. FM'yi tekrar kaldırıp kur derim sana. FM'yi kurduktan sonra tekrar Türkçe versiyonu yükle.
    ben sildim kurdum bendede aynı hatayı veriyor surekli
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Neden Kimse Yardım Etmiyor acaba ben oyunu yukledim sildim sonra tekrar yukledim herşeyi ama hala fm turkçe yi açtığımda ayarlara tıklıyorum ve turksportal ana sayfası açılıyor bunun için inşallah bir çözüm bulursunuz iyi calışmalar.

arkadaşlar oyuna panelden giriliyor ya bazen panel kalıyor ekran kilitleniyor ve reset atmaktan başka çözüm kalmıyor.. sebebi veya çözümü hakkında bir yardım ederseniz çok sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kitlendiği Zaman Görev Yöneticisinden FM 2007 Türkçe yamayının görevini sonlandır..

ya da sağ alt köşeden kapat.!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by vita es morte View Post
    arkadaşlar oyuna panelden giriliyor ya bazen panel kalıyor ekran kilitleniyor ve reset atmaktan başka çözüm kalmıyor.. sebebi veya çözümü hakkında bir yardım ederseniz çok sevinirim.
    aynısı bendede oluyor heralde bilgisayardan kaynaklanıyor olabilir

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Kitlendiği Zaman Görev Yöneticisinden FM 2007 Türkçe yamayının görevini sonlandır..

ya da sağ alt köşeden kapat.!
    o da olmuyo olsa dükkan senin.

arkadaşlar vista ultimate kullanıyorum fm 07 sorunsuz çalışıyor ama turkçe yama runtime error 75 path/file hatası veriyor nedir çözümü varmıdır bilen biri varsa yardımcı olsn ya kıracam kafayı..

Slmlarr Herkeze Emegi Gecen Herkeze Oncelikle Tesekkur Etymek Lazim...bu Emege Saygisizlik Yapan Insanlartin Kendilerini Sorgulamalarini Istiyorum...once Emege Saygi Arkadaslar...ismini Vermek Istemedigim Bi Arkadasimnizla Konusurken Cok Sitemkar Mesajlar Aldim Kendisinden...bu Yama Nezaman Cikacak.yeter Artik Calismiyormusunuz Siz Falan Filan Gibi..arkadaslar Bu Yamayi Hazirlayan Arkadaslar Emin Olunki Ellerinden Gelenin En Iyisini Yapiyorlar Sizden Ricam Tekrar Soyluyorum Emege Saygiu Ve Biraz Sabir....herkeze Hayirli Gunler

17. Default

ben sizden izin alarak yamayı realfmsoccer.net te yayınladım orda arkadasın windows vistaymış açılmıomuş sorun ne olabilir

arkadaslar sizleri anliyorum bu fm 2007 turkce calismalari kolay degil ama yaklasik 75 gun oldu yamayi yayinlayacaginizi turksportal.net ten duyurali ama hala birsey yok benim su an sizlerden tek istegim football live maneger cikmadan su tam surumu bir gorebilsek iyi olacak tekrar kusura bakmayin ama ne yapabilirim ben bir football maneger hastasiyim ve turkce olmadan olmuyor zaten bunu sizde anlayisla karsilarsiniz umarim ama sizin farkinizda olduna inandigim diger konu ise sizde football manegar oyununu bu serisinin turkce yamasi cok uzun surdu neyse sizlerin calistiginizi dusunuyorum ama sabirsizlikla turkce yamayi bekliyorum sizlere kolay gelsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

Quote Originally Posted by ulasfb View Post
    ben sizden izin alarak yamayı realfmsoccer.net te yayınladım orda arkadasın windows vistaymış açılmıomuş sorun ne olabilir
    zaten vistada bir çok şey açılmıyor osrun v1 ile alakası olmayabilir

istanbully Misafir

Quote Originally Posted by kediyasin View Post
    arkadaslar sizleri anliyorum bu fm 2007 turkce calismalari kolay degil ama yaklasik 75 gun oldu yamayi yayinlayacaginizi turksportal.net ten duyurali ama hala birsey yok benim su an sizlerden tek istegim football live maneger cikmadan su tam surumu bir gorebilsek iyi olacak tekrar kusura bakmayin ama ne yapabilirim ben bir football maneger hastasiyim ve turkce olmadan olmuyor zaten bunu sizde anlayisla karsilarsiniz umarim ama sizin farkinizda olduna inandigim diger konu ise sizde football manegar oyununu bu serisinin turkce yamasi cok uzun surdu neyse sizlerin calistiginizi dusunuyorum ama sabirsizlikla turkce yamayi bekliyorum sizlere kolay gelsin
    fm hastasısın we forumdaki ilk msjın güselmiş

21. Default

ya arkadaslar ben turkce fm indiriyorum rar dosyası cıkıo ya rar dosyasını napcam ben bi ise yaramaz ki bunun düzgün set up lısı yoq mu yardımlarını bekliom

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Rar dosyasının içinde işte setup...

23. Default merhaba

ya allah askına biri bana su yamyı rar biçiminde deilde set up biçiminde yollasın msn adresim [email protected]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya ben rar dosyasını acamıyorum nasıl acılacak çift tıklayınca birlikte ac cıkıo

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by akinarslan0043 View Post
    ya ben rar dosyasını acamıyorum nasıl acılacak çift tıklayınca birlikte ac cıkıo
    winrar programını yükle bilgisayarına...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by akinarslan0043 View Post
    5.Mesaj da Winrar var arkadaşım indirebilirsin...

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=31928

run time 429 yüzünden fm yi aylardır oynayamıorum hala çözemedim indirmediğim şey kalmadı ama olmuyo..

Ben yukLedım ama,Takım aLamıyOrum..?:S yamayı sıLdım Pc de fM ıle ıLglı hıcbısrsey kaLmadı oyunu tekrardan kurdum ama yıne sıldıgım yamanın etkılerı var takım alamıyorum.Oyunun Mac spikeri nı Çeviri yapan AYDIN AKGUN abi yede Sordum.bir yerler Tarıf eTTi ama buLamadım.kompLe nasıL sılerım.suan pc de yama ıle ılglı bırsey yok sıldım ama etkısı suruyor:S

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by z.b. View Post
    Ben yukLedım ama,Takım aLamıyOrum..?:S yamayı sıLdım Pc de fM ıle ıLglı hıcbısrsey kaLmadı oyunu tekrardan kurdum ama yıne sıldıgım yamanın etkılerı var takım alamıyorum.Oyunun Mac spikeri nı Çeviri yapan AYDIN AKGUN abi yede Sordum.bir yerler Tarıf eTTi ama buLamadım.kompLe nasıL sılerım.suan pc de yama ıle ılglı bırsey yok sıldım ama etkısı suruyor:S
    Selam iyi akşamlar,

Arkadaşım

Aşağıdaki resimdeki gibi yaparsanız belki düzelebilir..

Birde şurdan bakınız sorununuza;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=36938

Default run time error '76': path not found hatası

run time error '76': path not found hatası veriyor tam gircegim zaman lütfen yardım.msn den uslasırsanız sevinirim [email protected] kaç aydan beri ugrasıyorum denemedik birsey birakmadım ama olmuyor lütfen yardım..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by CeZa_06 View Post
    RUN-TİME ERROR ÇÖZÜMÜ
    vbrun60sp6.exe dosyasını indirip kurun ardından Windows Scripting 5.6 update dosyasını da indirin. "Restart atılsın mı?" sorusuna evet diyerek restart atın. ARTIK FM 2007 yi Türkçe olarak oynayabileceksiniz

pardon bişiyi eklemeyi unuttum Windows Scripting 5.6 update dosyası Windows 2000/XP içindir.
    hiç bir işe yaramiyor burda verdiklerin run time error '76': path not found hatası veriyor tam gircegim zaman lütfen yardım.msn den uslasırsanız sevinirim [email protected] kaç aydan beri ugrasıyorum denemedik birsey birakmadım ama olmuyor lütfen yardım..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by isir2 View Post
    run time error '76': path not found hatası veriyor tam gircegim zaman lütfen yardım.msn den uslasırsanız sevinirim [email protected] kaç aydan beri ugrasıyorum denemedik birsey birakmadım ama olmuyor lütfen yardım..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

hiç bir işe yaramiyor burda verdiklerin run time error '76': path not found hatası veriyor tam gircegim zaman lütfen yardım.msn den uslasırsanız sevinirim [email protected] kaç aydan beri ugrasıyorum denemedik birsey birakmadım ama olmuyor lütfen yardım..
    Oyunun Orjinal mi ?

Sayfa 20 / 21 İlkİlk ... 1018192021 SonSon

Mesaj Yetkileri