1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Trabzonspor aradığı golcüyü buldu

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

3. sınıf forvet beceriksizin teki
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    3. sınıf forvet beceriksizin teki
    Mehmet Çakır forvet değil bildiğim kadarıyla, ofansif orta saha oyuncusu, zaten 10 numara oynuyor ve izlediğim maçlarda da 10 numara mevkiinde oynuyordu.

Çok büyük gelecek vaadeden, benim beğendiğim isimlerdendir kendisi. Umarım Trabzonspor'a giderek büyük bir hata yapmaz. Fenerbahçe'nin onu almasını çok isterim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Mehmet Çakır forvet değil bildiğim kadarıyla, ofansif orta saha oyuncusu, zaten 10 numara oynuyor ve izlediğim maçlarda da 10 numara mevkiinde oynuyordu.

Çok büyük gelecek vaadeden, benim beğendiğim isimlerdendir kendisi. Umarım Trabzonspor'a giderek büyük bir hata yapmaz. Fenerbahçe'nin onu almasını çok isterim.
    Trabzonspor'a gelip her maç forma giymekmi hatadır yoksa Fenerbahçe'ye gidip Alex'in arkasında yılda 3-4 kez forma giymekmi ?

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

neyse burda fenerin bitirdiiği yıldızları saysak gerçek çıkarmı ortaya.

Mesaj Yetkileri