Başarılar Serkan.
Keşke başka takım seçseydin
Başarılar Serkan.
Keşke başka takım seçseydin
Teşekkürler. Neden Juve'yi beğenmiyor musun?Ben zaten 2 sezon üst üste aynı takım çalıştıramıyorum, sezon sonu mutlaka takım değiştiririm.
----------------------------------------------------------
Ligde ilk 5 maçımı yaptım. İlk maç deplasmanda Cesena'laydı. Del Piero ve Trezeguet'in ayağından bulduğum gollerle maçı 2-0 kazandık.
İlk 3 maçtan 9 puan alıp, öncelikle puanı sıfırlamaktı hadef. 2. maç evimde Spezia'ylaydı. Bu maçta da zorlanmadım ve 3-0 lık net bir skorla galip ayrıldım.
3. maç kupada da oynayıp elediğim Treviso'ylaydı. Kupada evimdeki maçı 2-0 kazanmıştım, ligde ise deplasmanda 3 gol atarak galip geldim. Goller Trezeguetve rakibin kendi kalesine atmasıyla geldi.
4. maç Genoa. İçerdeki maçı da rahat kazandım ve puanımı 3'e yükselttim. Tezeguet yine 2 gol atarak takımı taşıyan isim oldu. Diğer goller Del Piero ve Camorenesi'den geldi.
5. maçta kalemdeki ilk golü gördüm. Buffon sakatlandığı için kalede olmayınca yapacak pek de birşey yoktu. Yine Trezeguet 2 gol atarak klasını gösterdi. Trezeguet 5. maçında 7. golünü atıyordu.
Maçtan sonra Juventus menejeri yaptığı açıklamada; "Sezona mükemmel bir giriş yaptık, 5'te 5 yaptık, hedefimiz tabi ki şampiyon olarak Seria A'ya çıkmak fakat biz şimdi onu düşünmüyoruz. Oyuncularımla rekor kırarak çıkmak istiyoruz. 150 gol atarak şampiyon olmak istiyoruz. Trezeguet'yle de konuştum, kendisi 50'den fazla gol atacağına dair söz verdi.Şimdi tüm taraftarlarımız maçlarımıza. şölene bekliyoruz." dedi.
"YÜCE ATATÜRK"