Aynen geçmiş gitmiş zaman.Ama itiraf et sonra bir konu açtın ya onu bize inat olsun diye açtın.![]()
Aynen geçmiş gitmiş zaman.Ama itiraf et sonra bir konu açtın ya onu bize inat olsun diye açtın.![]()
bir kez daha s.a
Yok canım unuttuk gitti. Bizde sıkıntı her hafta çarşamba geldimi oluyor zaten. Ödev sıkıntısı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tabi ödevler.
Neyse unuttuk gitti bari konudaki mesajlarıda editliyeyimde sünger çekelim tamamen.![]()
saol Emre abi
Pek bir boş buraları 1 mayıs münasebetiyle mi acaba?
Olay falan var mı ya hiç bakamadım televizyona?
Yok canım kim gidip bakar o konuya editlemeye gerek yok.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben baktım mesela şimdi Serkan![]()
İzmir'de Gündoğdu Meydanı'nda olay çıkmış sanırım. İzmir televizyonları gösteriyordu. 2 farklı grup kavga etmiş, polis olaya sağduyulu yaklaştığı için fazla büyümeden sona ermiş...
"YÜCE ATATÜRK"
İstanbul'da da varmış baya Taksim'de Okmeydanı'nda.Sabah bir trafik vardı Serkan görmek lazımdı cidden.İnsan hayatında bukadar arabayı bir arada ancak 1 kere görür herhalde.
köprü girişlerini tek şeride indirmişler milleti arıyolar deli oldum.
Selamun Aleykum nasilsiniz?
İstanbul'u bilmiyorum ama sanırım Taksim'de yapılmasına izin verilmemiş. Ben bugün gösteri yapılacak tarafa gitmediğim için kalabalığı bilemiyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
Eyvallah Mert iyidir sen nasılsın?
Bu kadarda korkmamak lazım kalabalıklardan Cumhuriyet mitinglerinin intikamını aldı AKPli yöneticiler bugün resmen.
Neyse mevzu derin konular ağır karın aç ben yemeğe gideyim karnı aç olan buyursun![]()
Evet bugün nerdeyse tüm İstanbul'da trafik çok kötüydü Emre abi. Hatta ilk ders 13 kişi gelmediği için Vatandaşlık yazılısı bile olmadık![]()
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turuda iptal olmuş herhalde haydi hayırlısı.
slmlar...nasıl gidiyor menejarlar..??: D
Taksim'deki kendi halinde gösterilerini yapmaya çalışan insanlara saldıran polis yüzünden büyük üzüntü duydum bugünden
İstanbul valisi Muammer Güler Türk İşçisinden,köylüsünden bu kadar mı korkuyormuş.Ama korkunun ecele faydası yoktur..
Hadi müdahale ediyorsunuz yere düşenleri niye copluyorsunuz..
Noluyo burda bu resimdeki kim![]()
Kafeye siyaset bulaştı![]()
afiyet olsun ne diyim![]()
Yok ya şaka yapıyorum alınma.![]()
Emre abi Beşiktaşlılar sayıyor 2 başlamıyo mu![]()
Zaten sert çıkmadım emre abi.Böyle bir konu yoktu,bende herşeyin konuşabileceği yere yazdım
.Hatam varsa affola
Ne hatası Sarper ya sonuçta kafe ortamı siyasette olacak tabii.
Ben yokum o işte artık Aygün.
Söyleyin bana böyle bir nick olur mu![]()
Oluyormuş??
Terbiyesiz herifler...![]()