Quote Originally Posted by mustafa35 View Post
çok güzel oluyorda,biraz grafik be sinyor
ya kardeş farkındayım da ben fm oynarken kaybediyorum kaendimi. bi başladım mı en az 3 ay gidiyorm bazen ligi bitiriyorum sabahlıyorm ki dikkat edersen kariyerimi de gece yazıyorum..dolayısıyla ss almayı unutuyorum ama halledecem onu, bi ayar çekicem mrk etme
Quote Originally Posted by blon View Post
ben futbolu çoook seviyom ve oynuyom aslında hedef lerimden biri futbolcu olmak ben sahanın her yerinde oynuyom ve 20 den fazla kez kendi sağamdan attığım goller var ve birgün futbulcu olucam ama aileme göre fütboll okadar önemli deyil ama ben futbola hayatımı vardim.Sahada en sevdiğim numara 11 ve bana en sevdiğin futbulcu sorul duğunda benim diyorum.takımımı muaçta mutlu eden seyleden biri kendi defansımdam koşup adamın3 adım yakınıdaki topu almak oluyor ve ozaman biz çokk mutlu oluyoruz bide şutlarımdan herkes korkar hep FUTBOLCULARIN her sporu yapa bileceklerini süylerim.
tamam kardeşim seni de yazacam mrk etme, ss de koycam tam süper olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beyler diğer kariyer yazan arkadaslara baktım da daha cok ss ve mac üzerine kurulu bir anlatım..yani oynamışlar anlatmışlar oynamışlar anlatmışlar. bu tarz bisey bende yaparım fakat okurken zevk vermez. alt üstü aldıgım sonuclara ve oyuncularıma bakarsınız ki ben zaten oyuncularımı kariyer içinde tanıtıp anlatacağım. Önemli maçları da anlatacağım. Ben sadece okurken keyif almanızı, keyifsizseniz neşenizin yerinize gelmesini ve fm oynama isteğini arttırmak istiyorm. Ve bundan sonra da kariyerimi yukarda açıkladığım şekilde devam ettireceğim,ilgi görmezse tatlı bi şekilde bağlar kariyerimizi sonlandırırız..

Yorum yazan herkese tekrar teşekkürler..en yakın zamanda kaldığım yerden devam edeceğim..Bu takımla daha çok işimiz var