Artık lig maçları geldi çattı.Bu iki transferden sonra bütçeyle transfer yapamadım.Devre arasına kadar bu kadroyla götürecektim.Fazla uzatmadan ligdeki ilk maçımız olan Kocaelispor maçına gidelim.

Maça hızlı başladık ve birçok pozisyona girdik.Bunlardan yararlanamadık ve maçın diğer bölümleri orta saha mücadelesi olarak geçti.Maçta her iki tarafta eşitliği bozamamıştı.

Bu maçın ardından üzücü bir gelişme oldu.Serkan Gedik sakalanmıştı.2 maçondan yararlanamayacaktık.Bunun şokunu atlatamadan bir diğer şok daha geldi.Diğer forvetimiz Adem Büyük de sakatlanmıştı.Takımdaki sakat sayısı 5'e yükselmişti ve kadro kurmakta zorlanıyordum.5 eksikle Mardin deplasmanına doğru yol çıktık.

Mardinspor bizden daha iyi bir futbol sergilemişti.Ama neyseki mağlubiyetten Ferdi'nin golüyle kurtulmuştuk.Mardin maçından da galibiyetle ayrılamamıştık ve çok üzgündük.Bir an önce toparlanmamız gerekiyodu.

Ve önümüzde FORTIS TK Maçı vardı.Bu maçı mutlaka kazanmalıydık.Rakip takım Siirtspor'du.

Maça Aliev'in attığı golle başladık.Oyunun kontrolü artık bize geçmişken Siirtspor'un korner atışında Mehmet İpek ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi ve skora eşitlik geldik.Bu golün şokunu çabuk atlattık ve 9 daki sonra Ferdi'nin golüyle tekrar öne geçtik:1-2.İkinci yarıda yine aynı oyunumuz devam ediyordu.Ama atağa çıkarken kaptırdığımız bir topta topu ağlarımıda görüyorduk:2-2.Artık kazanmaktan başka çaremiz yoktu.Akın akın geliyorduk ve nihayet 58'de Ümit Ozan Sebatspor'u 3.kez öne geçiriyordu:2-3.Artık Mardin kalesini baskı altına almıştık.Ve baskımız sonuç getirdi ve 82'de durumu 2-4 yapıp FORTIS TK'de bir üst tura yükseldik...

Bu akşamlık bu kadar yarın görüşmek dileğiyle...