UEFA’da Kader Maçları

UEFA Kupası’nda bu akşam Schalke ile karşılaşacaktık.Hedef en az 1 puandı.Bu maç büyük ölçüde UEFA’daki yerimizi belirleyecekti.Maça ev sahibi olmanın verdiği avantajla Schalke iyi başladı v epozisyonlar buldu.Biz de Umut ile etkili olmaya çalıştık.Maçın 36.dakikasında Schalke Kuranyi’nin golüyle 1-0 öne geçti.Bu skor beklemediğimiz bir skordu.İlk yarı tamamlandı ve ikinci yarıya etkili başladık ama girdiğimiz poziyonları değerlendiremeyince Schalke’ye 1-0 boyun eğdik.Ama hala şansımız devam ediyordu.4 puanla Tottenham ve Feyenoord’un arkasından 3.sıradaydım.İki hafta sonra oynanacak maçlar benim için dönüm maçlarıydı.Gruptan çıkabilmem için Tottenham’ın Schalke’yi yenmesi gerekiyordu.

Turkcell Süper Lig’de 16 ve 17. Haftalar

Süper Lig’de de heyecan tüm hızıyla sürüyor.Takipçim Fenerbahçe ben kazandınkça kazanıyordu ve bu nedenle puan farkını açamıyordum.16.haftada Konyaspor ile kendi evimde karşılaştım ve maçı rahat bir şekilde kazanmasını bildim.

İlk yarının son haftasındaki rakibim Bursaspor’du ve yine kendi evimdeydim.Bu maçıda zorlanmadan geçtim ve ilk yarıyı Fenerbahçe’nin önünde ilk sırada kapattım.

Ve ilk yarı sonunda genel puan durumu:

Bu da taktiksel dizilimim: