1 ile 30 arası toplam 156 sonuç

Konu: FM 2007 Taktik ve Antreman Tartışma, Soru-Cevap - Taktik sorularınız buraya!

Hybrid View

Default Taktik çözmenin püf noktaları?..

Arkadaşlar benim görüşüme göre taktik rakibe göre hazırlanmalıdır. Fakat bunun için rakibin taktiğini çözmek gerekiyor. Sorum şu rakibin taktiğini çözmeye çalışırken dikkat edilmesi gereken hususlar neler?....

Cevaplarınızı bekliyorum. Gelecek yanıtlar için şimdiden saolun

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

kanatlarına iyi bak kanat oynamıyolarsa kanatlara onem wer we takım

kanat yaptık tan sora (ML veya AML we MR weya AMR) lere bu oellıklerı ver resımlere bak...

solda oynayana ml,aml ye

[IMG][/IMG]

sagda oynayan mr,amr ye

Quote Originally Posted by anka__61 View Post
    Arkadaşlar benim görüşüme göre taktik rakibe göre hazırlanmalıdır. Fakat bunun için rakibin taktiğini çözmek gerekiyor. Sorum şu rakibin taktiğini çözmeye çalışırken dikkat edilmesi gereken hususlar neler?....

Cevaplarınızı bekliyorum. Gelecek yanıtlar için şimdiden saolun

Tam olarak sorunu yanılayamasam da sana bi önerim war.önceden ben her maç taktik değiştirirdim ve rakibe göre düzenlerdim,sonuçta berbat sonuçlar alırdım.sonra anladım ki oyuncuların yerleriyle ve taktikleriyle çok uğraşmamak gerekirmiş çünkü süreklilik sağlanamıyor kesinlikle.böle olunca da oyuncu her maç ne yapacağını şaşırıo die düşünüorum,yani,adam belki bu maç iyi oynayamıo ama diğer maç çok iyi oynayacak,olmadı bu sefer adamı dinlendirirsin biraz.demek istediğim rakibin taktiğine göre oyuncuların yerlerini veya takım komutlarını değiştirmek takıma zarar verir.mesela sezon başı kendine kesin bir 11 çıkaracaksın sonra da çok ufak değişiklikler gerekirse yaparsın.rakip takımın oyuncularını etkisiz hale getirmek istersen defans oyuncusunun komutlarına girip sıkı markajdan istediğin oyuncuyu marke ettirebilirsin.ben şu an böle yapıorum ve çok işe yarıo.

Mesaj Yetkileri