1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: 100 ölüm tehdidi!

Hybrid View

ya onu birakin **** forumlarinda oyle konular oluyorki bazen hayretler icinde kaliyorum. yayinci kurulusun araclarina saldirmakla ilgili, futbol camisainin icindeki bunyelerin ve kisilerin serefsizlikleriyle ilgili, ve modlar boyle konulari daha da atesliyorlar. iyiki sampiyon oldular yoksa kesin birinin cani yanicakti.

Quote Originally Posted by remake View Post
    ya onu birakin **** forumlarinda oyle konular oluyorki bazen hayretler icinde kaliyorum. yayinci kurulusun araclarina saldirmakla ilgili, futbol camisainin icindeki bunyelerin ve kisilerin serefsizlikleriyle ilgili, ve modlar boyle konulari daha da atesliyorlar. iyiki sampiyon oldular yoksa kesin birinin cani yanicakti.
    an tu forumlarını beenmiosan bakmassın bu 1
    orası bi taraftar forumu ve fenerbahce taraftarının goruslerini yazdıı bi yer bu 2 futbol camiasındaki innsaların tesadufi ve ii niyetli(!) yanlıs kararları hakkında erman toroğlu ahmet cakar gibi insanların yorumlarını oku bence

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by remake View Post
    Ben bir kac hafta onceye kadar hic bir taraftar forumune girmemistim.

Hepsi bence insani hayretler icinde birakici yazilarla dolu. Gecmiste oyle olmayanlar da gittikce o hale geliyor. Genc ve henuz kendini bulmamis bir cok kisi bu forumlar sayesinde cok yanlis yonlendiriliyor ve nefret sacilmasina neden oluyor. Artik seviye oyle bir dusmus durumda ki insanlarda saygi diye bir his kalmadi. Birgun bunlar devletin ve futbolun basina cok is acacak...

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ben bir kac hafta onceye kadar hic bir taraftar forumune girmemistim.

Hepsi bence insani hayretler icinde birakici yazilarla dolu. Gecmiste oyle olmayanlar da gittikce o hale geliyor. Genc ve henuz kendini bulmamis bir cok kisi bu forumlar sayesinde cok yanlis yonlendiriliyor ve nefret sacilmasina neden oluyor. Artik seviye oyle bir dusmus durumda ki insanlarda saygi diye bir his kalmadi. Birgun bunlar devletin ve futbolun basina cok is acacak...
    Sizin taraftar forumu dediğiniz oluşumlardan birinde çok aktif bir şekilde bulunuyorum.Açıkçası evet halen bazı şeyleri kafasında tam anlamıyla yerleştirememiş bir grup var.Ama size ters gelen saygısız gelen bir yazı bize ve dolayısıyla onlara çok mantıklı geliyor.Çünkü BİZİM görüşümüz.Hakemler böyle kararlar verirse, federasyon tek bir klübün federasyonu gibi davranırsa zaten futbolun başına iş açılır ki açıldıda...

arkadasim senin kendi gorusun olabilir iyi guzelde, mesela an-tu'da ligTV'yi nasil sabote ederiz diye sayfalarca tartistildi denizli macindan once. arada bir iki sagduyulu taraftar yapmayin etmeyin boyle seyleri konusmak bile bize yakismaz diye hatirlatmada bulundu, ve bu uyeler o baslik altinda (takip edemedim belki disindada) hor gorulduler. sonuc ne oldu? fenerbahce-denizli macinda kablolar kesildi. bu kime yaradi? hic kimseye. ne yayinci sirkete, ne evinde maci izlemek isteyenlere, nede fenerbahce camiasina. bu tip forumlarda suc isleme haddine gelecek ve getirilecek kadar milletin gaza gelmesini, getirilmesini yanlis buluyorum.

cogu zaman girip geziniyorum uc buyuklerin forumlarinda. ama ben an-tu'da gordugum kadar nefreti baska bir taraftar sitesinde gormedim. genc fb'ninki nasildir bilemem. o ayri. ama an-tu'yu savunma bana.

Nesil
    2003

Hakemler böyle kararlar verirse, federasyon tek bir klübün federasyonu gibi davranırsa zaten futbolun başına iş açılır ki açıldıda...
    Hakemler hangi karari verirse versin, federasyon ne yaparsa yapsin bu federasyon ve hakemler kuluplerin sectigi federasyon ve hakemlerdir. Biri elestirilecekse eger bu kisileri goreve getiren sistem veya kisiler olmalidir.

Bir hakem eger bir gun kotu performans gosterir ve maci kotu yonetirse bunun karsiliginda alacagi olum tehtidi olmamalidir. Bu olum tehtidine neden olan sistem yanlis olabilir ancak olum tehtidini yapanin hic sucu yoktur demek yanlis olur. Medeni bir sekilde elestiri yapmayi bilmek de bir erdemdir. Olum tehtidini ancak teroristler veya eskiyalar yaparlar.

O tartisma forumlarina her turlu yasta ve her turlu egitim seviyesinde insan girebilecegini ve bu yazilanlardan cok yanlis yonlerde etkilenebilecegini unutmamak lazim. Internet vucut dilini yeterince okuyana yansitmayan bir ortam oldugu icin yarim saka ile birisinin yazdigi baskasi tarafindan ciddiye alinip cok yanlis yerlere cekilebilir.

Mesaj Yetkileri