Medyada çıkan haberlere göre teknik patron OutWork Nyonko başkana transfer konusunda sert çıkmış.Medyaya göre konuşmalar şu şekilde.

Nyonko kulüp binasına gider başkanın odasına girer 1 saat süren bir toplantı yapılır..
Nyonko:Sayın yazıcı, elimdeki kadro ile şuan zor rakipler geçirmeyi başardım takımımla.Yalnız oyuncu eksiğimiz var.Maçlardan kazandığımız paralarla, 2 yabancı oyuncu almak istiyorum.Defansım eksik, çok gol yiyiyoruz.

Ömer Yazıcı:Sevgili Nyonko, biliyorsunki maddi sıkıntılarımız var futbolculara para vermekte sıkıntı yaşıyoruz.Bu yüzden kasamıza fazla para girmedi fakat kasadaki olduğu parayı olduğu gibi transfere yatırabiliriz..

Nyonko:Sayın yazıcı, 1-2 takviye takımın motive açısından iyi duruma geleceğini düşünüyorum.

Ömer Yazıcı:Peki Nyonko BÜTÇEMİZE göre istediğin transferleri yapabilirsin.
Nyonko:Sayın başkanım, Teşekkürler..

Toplantı biter, transfer döneminin kapanmasına 5 gün kala Nyonko transfere girişir.

İlk olarak defans takviyesi yapan Nyonko, Antalyaspor takımında Piotr Dieziwicki oyuncu ile anlaşarak ikinci yabancı transfere geçti.Gözünü Sergei Die'ye diken Nyonko onunla da anlaşma sağlayıp transferi noktalamak istiyordu.

Nyonko'nun yardımcı antrenörü transferin son günü Özgür bayer adlı oyuncuyu öneriyor vede Nyonko onuda renklerine bağlıyordu.

Serkan Aykut'un da sezonu kapattığını belirten doktor, Nyonko'yu düşündüyordu.

Dip Not:Arkadaşlar Serüven Devam Ediyor..