Butce konusunda, FB'nin oyunda butcesi yaklasik $70M oluyor (oyuncu satimi haric), ve bu zamanla gelisiyor. Ancak, ozellikle sponsorluk paralari 3 buyuk takimimizda cok dusuk. Galatasaray, Besiktas ve Fenerbahce yilda yaklasik $5-10m arasinda sponsorluk parasi aliyor. Oyunda bu para yaklasik $300,000.Originally Posted by mustio
Butce her ne kadar gercekten biraz daha az olsa da, oyunculara odenen maaslarin datada belirtilmemis olmasi nedeni ile (ve boylece oyuncu maaslari cok dusuk seviyede kaliyor), ozellikle Fenerbahce cok buyuk kar yapiyor, ve sezon sonu bu kazanlian paranin bir kismini temettu olarak dagitiyor ($16M temettu dagittigini gordum).
Yildiz oyuncu konusuna gelince. Ben bugun taninmayan bir teknik direktor olarak eger Fenerbahce'nin basina gecsem, emin ol Alex, Anelka, Appiah gibi oyuncular Fenerbahce'ye gelmez. Uzun donemli oyunlarda, taninmis teknik direktorleri basa getiren Fenerbahce oyunda bu tip yildiz oyunculari aliyor ve bu nedenle bu konuda fazla bir sorun ben goremiyorum.

Alıntılı Yanıtla