d/wb/amr oynuyor.özellikleri fena değil.bundan önceki oyunumda denizliyle oynuyordum.bir yandan fener'in avrupa maçlarını takip ediyordum.valla dk 83 te villareal'e gol atıp fener'in uefada finale kalmasını sağladı.ama benim alıp oynatmışlığım yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
lig başlıyordu ve oyuncularım hemen hemen hazırdılar.antremandan sonra hepsini sahanın ortasına toplayıp onlara guy roux'u ve başarılarını anlattım.sonra da hepsine "yemin ettik biz bu sene çıkacağız bir üst lige" diye marş söyleterek soyunma odalarına gönderdim.artık bu inançla bir üst lige çıkarız diye düşünerek.kahramanmaraş maçı için otobüse bindik.futbolculardan birinin elinde gördüğüm fanatikte şu haber yazıyordu.

otobüsteyken bu haberi görünce oyuncuların moralinin bozulacağını düşündüm ama biraz büyük takım tecrübesi olan cem beceren hemen kumandayı eline aldı ve "Allah'm ya!Abi var ya sırf şu fanatik'e inat bir gol attırırsam bunlara namerdim!"dedi ve bu ateşle maça çıkan takımım kolay bir galibiyet alıp lige 3 puanla başladı.

Özellikle bu 3 golü atan 3 oyuncuma güveniyorum.Nihat da süper oynuyor.Defans dörtlüm de tutarsa namağlup kalırım 2. tura.