Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
80. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

33 41.25%
  • Fenerbahçe

42 52.50%
  • Berabere

5 6.25%
1 ile 30 arası toplam 625 sonuç

Konu: 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Hybrid View

Ayıptır beyler yapmayın böyle.! İlk maç saraçoğlun'da olanlar belli alınan ceza belli şimdi burada yazılanları okuyunca gülmeden yapamıyorum. Herkes kendi takımını savunuyor burada böyle devam ederseniz ancak Tartışma&Kavga olur bu konuda.

İsterseniz bundan sonra sahadaki FUTBOL ile ilgili konuşalım ne dersiniz? Artık fanatikliğe prim tanımayacağız gereksiz TARTIŞMAYA girenlere gerekli yaptırımlar yapılacaktır...

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Ayıptır beyler yapmayın böyle.! İlk maç saraçoğlun'da olanlar belli alınan ceza belli şimdi burada yazılanları okuyunca gülmeden yapamıyorum. Herkes kendi takımını savunuyor burada böyle devam ederseniz ancak Tartışma&Kavga olur bu konuda.

İsterseniz bundan sonra sahadaki FUTBOL ile ilgili konuşalım ne dersiniz? Artık fanatikliğe prim tanımayacağız gereksiz TARTIŞMAYA girenlere gerekli yaptırımlar yapılacaktır...

pardnon ama sen neye gülmeden yapamıyorsun ben anlamış değilim gs taraftarı maç oynanmasını bilfiil engellemektedir şu dakika itibarı ile

sahaya mesale atıyo bunlar galatasarayın taraftarı lütfen objektif olun biraz eğer sami yende bunları yapan galatasaray taraftarı ise (ki onlara göre ta kendileri) ne kadar aciz ezik insanlar oldukları iyice ortaya çıkmıştır

Quote Originally Posted by notformoney View Post
    pardnon ama sen neye gülmeden yapamıyorsun ben anlamış değilim gs taraftarı maç oynanmasını bilfiil engellemektedir şu dakika itibarı ile
    At gözlüğünü takmış FANATİK duygularla birilerinin "Hayır 6 maç ceza verilmeli" diğerinin "Hayır 2 maçtan fazla olmaz" demelerine gülmeden edemiyorum. FB li arkadaşlar ağır ceza GS li arkadaşlar hafif ceza istiyor bunlara gülmeden geçemiyorum... Sahada ki futbolla ilgilenmemiz gerekirken henüz daha maç bitmeden gelebilecek CEZALAR hakkında konuşan arkadaşlara gülmeden geçemiyorum....

Mesaj Yetkileri