Maraş'tan galibiyetle dönmemiz hem başkanı hem de apaçilerimizi sevindirmişti.Evimizde Tokat maçına çıkıyorduk.Tribünlerde 500-600 civarı Fethiyeli "Yeni mi gemiş bu adam.Okumuş mu bari?Oynatçak mı bizinkileri adam gibi" diye kendi aralarında konuşuyorlar,Apaçilerse kendinden geçmiş bir şekilde tezahüratlarla eğleniyorlardı.Isındıktan sonra içeri girip oyuncularla kısa bir konuşma yaptım.
"Serkan,Uğur.Hafta boyunca çalıştık.Yan toplar çok önemli.Eminim Volkan'la,Murat sizi boş bırakmaz.Mutlaka iyi ortalar gelir.Ayağınıza veya kafanıza gelen fırsatları değerlendirmeyi bilin.Cemil'le Cem yan toplara dikkat edin siz de.Nihat zaten sana bir şey demiyorum.Hadi çıkın alın şu maçı."
Maç fazla çekişmeli geçmedi.Bol bol pozisyona girdik ve çok kaçırdık.Ama yan topları affetmeyen Serkan ve Uğur takımı sırtladı.
Sırada Erzincan maçı vardı.Size yolda başımıza gelen komedi olayı da anlatayım.Malum otobüsle gidiyoruz.Arkamızda da Apaçilerin otobüsü.Bir mola yerinde durduk.Millet ihtiyacını falan giderdi.Sonra adamın teki geldi.
"Abe sizinkiler Apaçi midir bea?" dedi.
"Evet amca ne oldu?"
"A be ben de Apaçi'yim.90 senesinde bıraktım fitbolu.Sul bektim Kasımpaşa'da." dedi koşturdu bizim takımın yanına.Sonra döndü "Ave ne zamandır Kasımpaşa'nın renkleri lacivert-beyaz?" Amca bizi kasımpaşa'nın Apaçiler'iyle karıştırmıştı yol boyu aklımıza geldikçe güldük.
Maç gayet kolay geçti.Yedi şuttan beşi gol oldu.Önümüz gayet açık gözüküyor.
Sırada ilk kupa maçım ardından ezeli ve ebedi rakibim Muğlaspor'la yapacağım maç var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet.Sıra kupa maçında.
Maç Öncesi
Soyunma Odası
-Arkadaşlar eğer maaşınızın ödenmesini istiyorsanız bu maçı alın.Yani kovulmak anlamında değil.Kupadan gelecek para bizim için çok önemli.Bu maçı alın sonra kuraya kadar her akşam dua edin kolay bir takım çıksın diye.Gruplara kalmak bize yeter.
Ne bilirdim bizimkilere her akşam edin dediğim duayı 120 dakika içinde edeceğimi.Ama karar verdim bu maçtan sonra imamla çıkacağım kupa maçlarına.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ertesi gün Yanıklar Camii imamıyla anlaştım.Bir dahaki kupa maçında ve Muğlaspor maçlarında bizimle gelecek![]()

.Hadi çıkın alın şu maçı."