okutmuşken Allahümme salli bariki de okut![]()
okutmuşken Allahümme salli bariki de okut![]()
valla direk mevlüt tarzı olacak.verecem yedeklere de birer tane Kur'an hoca ne diyorsa takip edip söylesinlerMaç sonunda da pilav falan dağıtırız artık.Bu arada Muğla maçında iyi ki götürmüşüm yanımda imamı çok işe yaradı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fener-Cimbom maçları neyse Fethiye-Muğla maçları da öyledir.Bundan dolayı Muğla maçı bizim için çok önemliydi.Hatta size Youtube'de Muğla-Fethiye videolarından bir tanesinde Forzafethiye nickli birinin yaptığı yorumu yazayım.
amerika-ırak hepsi hikaye
1 tek savaş var muğla-FETHİYE
Yani bizim holigan apaçilerimiz maça bu gözle bakıyordu biz de buna uygun bir maç çıkarmak için çıktık yeşil sahaya.
Serkan'ın attığı golle maçı kazandık.Hocayı köy camiine bıraktıktan sonra,Ölüdeniz'de parti yaptık.Serkan oradaki Ruslar'dan bir kaçına sarkmaya başlayınca anında partiyi bitirdim.
-Serkan naabıyon oğlum?
-Ya ne güzel attım di mi hocam.Beeeyle ayağımın orta yeriyle.Şu Rus da bizi mi kesiyor ne?
-Serkan golü kafayla attın.
-Ne karıya kafa mı attım?Niye bakıyor bana o zaman.
-Yürü lan kulübe siere laa!
Hesabı da başkana ödettik.Kulübün kasasından yine para çıktı diye kıpkırmızı olmuş bir şekilde hesabı ödediÖdesin şero gıdım transfer bütçesi veriyor =)
Sıradaki maç marmarisle.
Marmaris'e karşı etkili bir oyun ortaya koyamadık.Onlar daha iyiydi ama iki tarafta gol silahlarını konuşturamayınca böyle bitti.
Adıyaman maçı da aynı geçti ve galiba partinin verdiği rehavetle düşüşe geçmeye başladık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kupada da samsun'la eşleştik tam dişimize göre rakip.