1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: Bu Taktik Ölü Takımı Diriltir[Cezalandirici7_tactic]

Hybrid View

aa gerçekten yasak mı yaa Bilmiyodum[Silicem o yamayı]walla

neyse konu sapmasın LÜTFEN

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Thumbs up çok tehlikeli taktik!!!!

arkadaşım emek verip taktik yapmışsın tebrik ederimde.takım komutları harcinde oyuncuların görevlerini atamamışsın.örneğin defansının ortasında oynayan oyuncuların kapanmalarını karışık yapmışsın.bu bence tehlikeli.oyunda mahkum oynarsın.bence onların kapanmalarını nadiren yapmalısın.taktiğin çok atak geldi bana.deplasmanlarda böle oynamıyosundur umarım.ben dün schalke 04'de denedim ama pek başarılı olmadı.ama iç sahada zayıf rakiplere karşı iyi bi taktik.tebrikler.

Default Beylerrrr

Bu taktik çok güsel ama biras savunması güçsüz kalıo bide kesinlikle iii kafa vuran uzun oyunculara ihtiyacımız oluo.Taktik için tşekkürler

Default bende bi takım var ama taktik yok senbi bu taktikle benim oyuncuları bi yerlestirsen

OYUNCULAR: rüştü.fatih sonkaya.ümit özat.gioda.atouba.guarin.miroseviç.cicero.vukceviç .betinho.serkan aykut takımım FENERBAHÇE BİDE TAKIM KOMUTLARINI yazarsan ii olur

ben google dan cezalandırıcı taktik diye aradım buldum tekrar. Ben fm2006 yı samsun ile oynarken fb yi 3-1 falan yenmiştim, yediğim tek gol de penaltıydı :P işe gayet yarıyordu ama sezonu bitirmediydim ben. Birde oldukça fazla berabere kalıyordum. sezon başından denemeden sezon taktiğin oturmayacağı kanaatindeyim.

Mesaj Yetkileri