Espanyol takımı istikrarsızlığını sürdürüyor.İşte 2-0 kazanılan Villareal maçı.Kaleci Moya çok zor topları çıkardı.Nene ise Villareal'in sol kanadını adeta çökertti.

Ardından Levante deplasmanı T.direkör Erdi Gülşen'in uyuz olduğu kaleci Benoit Costil kendini birden Buffon sanıyor ve gol yemiyor.Levante'nin golleri frikikten geliyor.

Sırada Barcelona derbisi vardı.Yönetim bana son bi şans vereceğini söyledi.

Barcelona karşısında genç Boşnak Saric'in golüyle öne geçtim.Ancak 2 dakika sonra Podolski attı ve maç berabere bitti.

Ardından çok zor bi deplasman vardı.Real deplasmanı tabikide yenildim 3-1. Cassano ve Robinho ikilisinin müthiş oyunu Espanyol'u yıkmaya yetti.Saric yine golünü attı.

Ardından kesin kazanmam gereken Real Betis maçı vardı.Mça kötü başladım ve Vukcevic'in uzaktan şutunda golü yedim.Ancak sakatlanan Saric yerine oyuna aldığım Palanca skoru eşitledi.Artık son dakikalardı 18 yaş altı takımdan çıkardığım Sandro Artime son saniyede güzel bi gol attı ve 2-1 kazandım.

[IMG][/IMG]

İşte genç Artime özellikleri daha henüz gelişmiş değil.

Bu da genç golcü Saric

İki oyuncu hakkında Erdi Gülşen şöyle konuştu:''Artime kendine verdiğim şansı iyi değil çok iyi kullandı.Saric'i ilk ben izlemmiştim beğenmiştim gerçekten iyi bi oyuncu olduğunu kanıtladı.
Muhabir:'Peki Saric'in bitiriciliği kötü diyorlar siz ne diyorsunuz'.
Erdi Gülşen:''Kötü olması benim için önemli değil bu adam görevini yapıyor mu o bana yeter''.dedi.Öte yandan Espanyol gelecek sezon için Taddei ile anlaştığını resmi internet istesinde bildirdi.Taddei bir önceki sezon Espanyol'da kiralık olarak forma giyiyordu.Sitede sonradan yapılan açıklamada Colo colo ve Velez Sarsfield takımlarındanda genç oyuncularla anlaştıkları bildirildi.

Ligin bitimine 5 hafta kala puan durumu: