Evet arkadaslar devam ediyorum kariyerime.

Yeni sezon öncesi transferde sıkıntı yasıyordum. Özellikle yönetimin bütcemi kısması benim canım oldukca sıkıyor aklıma acaba Milli takımın teklifini kabul edip alıp basımı gitsemiydim fikrini getiriyordu. Buna ragmen yılmadım ve calısmalara basladım. Bos olan yabancı kontenjanımı doldurmak istiyordum ama beni begeneni ben begenmiyor benim begendigim ise benim begenmiyordu İsmail YKya baglamıs bir vaziyette oyuncu arıyordum. Bu arada yerli oyuncu transferinde de istedigim sonucları tam olarak alamıyor bu da beni daha da sıkıntıya sokuyordu. Ayrıca büyük kluplerin hakkında cıkan transfer söylentilerindeki oyuncuları gördükce agzımın suları akıyor ama elde bişey gelmez sen git Cin milli takımını arastır diyerek avutuyordum kendimi. Aldıgım oyuncular asagıda;

Bu arada yeni gelen oyuncularımla birlikte bir alısma sürecine girdik normal olarak. Kimin nerde oynayacagına bir türlü karar veremiyorum halen daha bekledigim performansları da alamıyorum oyuncularımdan. Lİg baslamadan önce medyanın tahminine göre 17. olabilirim ancak ve küme düserim ama ben oyuncularıma güvendigimi gösteren bir acıklama yaparak onları cesaretlendirdim. Ama ne yazıkki ligin ilk 4 haftası bana gercekten bu ligin zor gececegini gösterdi iste ilk 4 hafta