-
Ibrahima Yattara'nın oyundaki hali bu oyundaki en büyük hatalardan biri... Dünya'nın sayılı kanat oyuncularından biri olarak gösteriliyor bu adam. Herkes ortalarını ve çalımlarını konuşuyor ama gelin görün ki oyunda Galatasarayın beş para etmez alt yapı oyuncularından (örneğin uğur uçar) daha kötü. Siz nasıl bir staff a sahipsiniz ki takım aşkı ve renkleri bu işi yaparken dürüstlüğün ve tarafsızlığın önüne geçiyor?
Devam edelim... GaziAntepspor'un altyapısı mübarek Ajax'ın alt yapıısından daha iyi... Kayserispor'un altyapısı sanki Brezilyadan besleniyor... Ben sizin yaptığınız işi cidden anlamıyorum abicim. Bu kadar trabzon düşmanlığı olur mu??.. Cidden sıktı artık.. Üstelik T.T. kardeşimiz Trabzonspor için çalışıyor ama 1. dereceden sorumlu olduğu bir oyunda Trabzonspor'un bu derece küçümsenmesine anlam veremiyorum.
Fatih Tekke,Gökdeniz Karadeniz,Hüseyin Çimşir başta olmak üzere Trabzonspor'da oynayan Trabzonlu oyuncuların Favori Takımlarında NEDEN TRABZONSPOR YAZMAMAKTA? Neden oyundaki ilk sezonun ortasında Bu oyuncular transfer olmak istemekte ve Trabzonspor'dan ayrılmak istemektedir? Halbu ki bu oyuncular her fırsatta Trabzonsporu ne kadar sevdiklerini dile getirmelerine rağmen neden hala tüm bunlar yokmuş gibi sayılıyor ki? İnsanda heves bırakmıyorsunuz inanın. Her sene belki düzelmişlerdir diye bir ümitle oyunu orjinalinden satın alıyoruz ama değişeceğiniz falan yok sanırım...
Bu oyuna Toz kondurmayanlara Kapak olsun tüm bunlar...
Ibrahima Yattara'nın Preffered Moves'inde Likes to beat man repeatedly, Curls Ball, Runs with ball down right, gibi özelliklerin kesinlikle olması gerekiyor. Adam Dripling manyağı. Bu adamın driplingi yirmi olmayacak da kimin olacak merak ediyorum. Elinizi vicdanınıza koyun ya...
Mesaj Yetkileri