-
Monaco maçından sonra,Le Mans ile karşılaştık.Sorbon ve Thiam ın yokluğunda defans da kalmamıştı.Maçı gayet güzel bir şekilde 3-0 kaybettik 
Lig Kupasında karşımıza 2.Lig den rakibimiz Bastia çıktı,karşılıklı söz dalaşları falan derken 3-0 kazandık ve Lyon ile eşleştik 
St.Etienne yi sahamızda 1-0 yendikten sonra Lille ye 3-1 kaybettik.
Lorient i 1-0 ile geçtikten sonra kazanması zor bir maç geldi çattı.
Caen-Lyon
Kendi sahamızda oynamamız avantajdı ancak Lyon bu maçı bırakacak bir takım değildi.Sahaya 1(sweeper)-4-4-1 ile çıktım ve kontra atakarla gol aradım.Önce Lyon Arizmendi ile dk 47 de 1-0 öne geçti 3 dk sonra Toulalan ceza sahası dışından kendi kalesine aşırtma bir vuruşla gol attı 
Artık risk alma zamanı gelmişti,bütün takımı hücuma yönlerdirdim maç uzatmalara giderken Elliot Grandin in muhteşem golü geldi 2-1 kazanıp tur atladık.Lig Kupasını kazanmak artık hayal değildi.

Hafta içindeki Lyon maçının rehaveti ile Touluse a 3-1 kaybettik.Ama nasıl olduysa hala 4.sıradayız.
Hafta içinde Lens ten iş teklifi aldım.Ligde 19. sıradaydılar.9 Milyon € luk transfer bütçesi ve 500.000 € luk haftalık maaş bütçesi önerdiler ancak kabul etmedim.Caen ile hala kontratım vardı.

Yerel bir gazete muhabiri(ünümüz kıtasal diyor hala yerel muhabir geliyor
)ile yaptığım röportajda Lens e gitmeme sebeplerini ve takımın yeni hedeflerini konuştuk.
M:Ögeday Karabulut hafta içinde Lens ten gelen teklifi reddettiniz,teklif yeterince iyi değil miydi yoksa 19.sırada olmaları sizi korkuttu mu?
Ö: Şu an için Caen ile kontratım var ve kulüpte gayet mutluyum,19.sırada olmaları beni korkutmadı tabii ki,biliyorsunuz geçen sezon 1.Lige çıkmamızı kimse beklemiyordu ama şu an 4.sıradayız
M:Caen ile yeni hedefleriniz neler?
Ö: Lig Kupasında final,Fransa Kupasında yarı final oynamak ve Ligi ilk 5 te bitirip Avrupa Kupalarına gitmeye hak kazanmak.
M:Takımda herhangi bir problem var mı?
Ö:Takım olarak gayet mutluyuz,bazı maçlarda tecrübe eksikliği ile krıtik hatalar yapıyoruz ama eminim bunların üstesinden geleceğiz.Şu an tek sıkıntım Deroin,Samson,Sorbon ve birçok oyuncumun sakat olması.Umarım yedek oyuncularım onları aratmazlar
Mesaj Yetkileri