1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Colin Kazım Milli Takımda

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    bursaspora 35 metreden atılan gol
    az alkmaar maçını çevirten asist
    fener maçında uğur boraldan kapıp attırdığı gol
    fener maçında 4 oyuncuyu dizip direkten dönen şut
    bjkye attığı bugünkü gol
    erciyese atılan 35 metrelik gol
    antalya maçında topu kapıp 3 oyuncuyu dizip atılan gol vs vs vs

bunların hangisini sabri yapıyor???
    Deniz iyi güzel söylüyorsun da, her futbolcunun kendine has özellikleri var.. Sabride çok fazla koşuyor, pres yapıyor vs vs.. Ayrıca belki ilk 11'de Mehmet Topuz oynayacak, siz merak etmeyin Fatih Terim milli takımımız için en iyisini düşünür..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Deniz iyi güzel söylüyorsun da, her futbolcunun kendine has özellikleri var.. Sabride çok fazla koşuyor, pres yapıyor vs vs.. Ayrıca belki ilk 11'de Mehmet Topuz oynayacak, siz merak etmeyin Fatih Terim milli takımımız için en iyisini düşünür..
    Mehmet Topuz Yunanistan ve Norveç maçları döneminde çok formdaydı, Sabri'den kat kat iyi performans ortaya koyuyordu ama ona rağmen 11 oynamadı, hatta Yunanistan maçında ilk 18'e bile giremedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    tamam sabri,ye ben kötü demiyorum ama topuz daha iyi diyorum sonuca büyük etkisi olan bir futbolcu.inşallah oynatır dua ediyorum Allah'a o zaman ben susacam zaten
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Mehmet Topuz Yunanistan ve Norveç maçları döneminde çok formdaydı, Sabri'den kat kat iyi performans ortaya koyuyordu ama ona rağmen 11 oynamadı, hatta Yunanistan maçında ilk 18'e bile giremedi.
    evet hatta o antalya maçı sonrasıydı rıdvan dilmen de demişti bunu oynatmalı diye türkiyede hareket halinde böyle sert vuran oyuncu yok demişti

Mesaj Yetkileri