Originally Posted by
extensor
demek istdiğimi anlayamamışsın bazı futbolcuların kendine has özellikleri vardır emre aşık agressiftir 20 üzerinden 20 lik ee o halde neden 20 yapılmıyor balili türkiye liginin en hızlı fotbolcusu 20 üzerinden 20lik neden 20 yapılmıyor anlatmak istediğim futbolcuların özelliklerini birbirine yakın yapıyorsunuz mesela yattara ele alalım prekajı den sonra türkiye liginde gördüğüm en güzel ortaları yapar muz orta denilen tip inanılmaz güzel ortaları 20 üzerineden 20 lik onu mesela 16 yapıyorsunuz ha az değil ama olması gerektiği kadarda değil ve yine yattara türkiye liginin top çalması en düşük oyuncularındandır asla adam kovalamaz tacklıng 2 den fazla olmaz ama mesela siz 9-10 yapıyorsunuz hayır orta yapmasını 20 yapın top çalmasını 2 şimdi anlatabiliyormuyum herkez düz futbolcu gibi özellikler bir birine çok yakın ben mondragonun üzerine bölge hakimiyeti olan kaleci dünya da aklıma getiremiyorum neden 20 değil biri bana açıklasın cordoba oyunu kaleden kurar top atması neden 20 değildir ismail güldürende inanılmaz bir makaj yeteneği var neden 20 değil aurelıo da top çalma 20 dir gerçekte bazı oyucuların yetenekli taçlandırılmalı bu oyunu sempatik hale getirir şimdi anlatabilmişimdir umarım