sağolun arkadaşlar bu yorumlar beni ne kadar çok mutlu ediyor bilemezsiniz çok sağolun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar bu arada önerebileceğiniz bir transfer var mı 378k var bir yabancı alma hakkım var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve rövanş maçı.Maçta tamamiyle dağılıyorduk neden olduğunu bilmiyorum belki ilk maçtan gelen bir rahatlık ve rakip 1-0 öne geçti.Sonra biraz canlanır gibi olduk 38de Gökhan 1-1 yaptı ve ilk yarı bitti.ikinci yarı önce basit bir defans hatasıyla 2-1 sonra 30 metreden bir vuruşla 3-1 geriye düştük ve maç öyle bitti.
MAÇIN YILDIZI:OLEXANDR MELASCHENKO
Maçtan sonra yorumlar:
Kanal d muhabiri:Evet bugün Kayserisporun başında ilk yenilginizi tattınız neler söyleyeceksiniz?
Ben:Yenildik ama önemli olan turu geçmekti başardığımız için mutluyum
Kanal d muhabiri:Peki teşekkürler
Benhızlıca ayrılarak)ben teşekkür ederim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve uefa kupasında 2. öneleme turuna kalmıştık.Kuralar çekildi rakip Gefle idi ve ilk maç deplasmandaydı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet artık lig başlıyor ve ilk rakip Ankaragücü ve deplasman.Zor bir maç olacak ama kazanmak için herşeyi yapacağız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet lig başladı ve ilk lig maçımızda çok ama çok heyecanlıydım.Takımımın her atağında taç çizgisi kenarına kadar çıkıyor heyecanım 2 katına çıkıyordu.Ankaragücünün hücumlarına ise bakamıyordum.34. dakikada Hamed Kavianpour bizi öne geçiriyordu ve heyecandan ne yapacağımı bilemiyordum.48. dakikada Bülent Bölükbaş ise beni ve takımımı rahatlatıyordu.sonuç olarak ligde ilk galibiyetimizle tanıştık.MAÇIN YILDIZI:BÜLENT BÖLÜKBAŞ
Maçtan sonra yorumlar:
Lig tv muhabiri:evet bugün çok iyi oynadınız neler söylemek istiyorsunuz?
Ben:Evet muhteşem bir futbol oynadık.İnşallah her maçta böyle oynayıp ligi en iyi yerde bitireceğiz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar lütfen yorum yapın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet şimdi rakip gefle idi.Benim için tam bir kapalı kutuydu.İlk yarı birçok pozisyondan yararlanamadık.Çok sinirliydim.75. dakikada taktik değiştirdim.Ve bir taktik ancak bu kadar güzel bir sonuç verebilir.Önce 84 Gökhan sonra 85 Kavianpour daha sonra 90 Bülent ve maçı 3-0 kazanıyorduk ama çok zorlanmıştık.
MAÇIN YILDIZI:BÜLENT BÖLÜKBAŞ
Maç sonrası görüşler:
Show tv muhabiri:Evet bugün çok zorlanmanıza rağmen Gefleyi yendiniz neler söyleyeceksiniz?
Ben:çok zor bir maçtı.Ancak yendiğimiz için mutluyum.
Show tv muhabiri:Bundan sonra ilk rakibiniz Beşiktaş neler söyleyeceksiniz?
Ben:Zor bir maç olacak ama kazanmak istiyoruz.
Show tv muhabiri:teşekkürler
Ben:teşekkürler