-
teşekürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlaar pardon gefle maçından sonra kaydetmeyi unutmuşum ben her maçtan önce ve sonra kaydederim tedbir olsun diye bir elektrik kesilir pc reset atar diye şimdi gefle maçını tekrar oynadım ve aynı skor oldu.yani yine 3-0
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet rakibim Beşiktaş güçlü ve biz kupa yorgunuyuz ama kazanmak istiyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet maçtan önce Beşiktaş takımını çiçeklerle karşıladık ve başarılar diledikten sonra herkes yerini aldı ve maç başladı.İlk dakikalarda ataktık ve aradığımız golleri 27 ve 31 de Gökhan Ünalla bulduk.Hemen sonrasında Beşiktaş 32de Bobo ile durumu 2-1e getirdi.Ve ilk yarı böylece bitti.Soyunma odasında takımımı cesaretlendirdim.Beşiktaşlılar ikinci yarıya çok sinirli çıktılar hemen akabinde 49da Ricardinho kırmızı kartla oyun dışı kaldı.Rahatlamıştık ve 69da Bülent Bölükbaş ile skoru 3-1 e taşıdık ve 77de bu kez Koray Beşiktaş'ta kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve maç bu şekilde şonuçlandı.Maç sonunda Tigana'yı kutladım o da beni kutladı ve galibiyetin sevincini doyasıya yaşadık.
MAÇIN YILDIZI:GÖKHAN ÜNAL
Maç sonrası görüşler:
Lig tv muhabiri:Evet Yunus bey çok önemli bir 3 puan aldınız neler söyleyeceksiniz?
Ben:Evet önemliydi Beşiktaşta çok iyi mücadele etti onları da kutluyoruz ama benim takımım kazandı çok mutluyum her geçen gün iyiye gidiyoruz.
Lig yv muhabiri:Peki teşekkürler başarılarınızın devamını diliyorum.
Ben:Ben teşekkür ediyorum sağolun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ArkadaŞlar 8.5 Euro Param Var Mehmet Topuzu Sattim Para Oradan Geldi Kayseriye Gelebilecek Bu Paraya Iyi Bir Forvet Onerebilirmisiniz
Mesaj Yetkileri