Takımın transfer bütçesi yaklaşık €2 milyon idi. Bu para bana yetmezdi ve hemen birkaç işime yaramaycağını düşündüğüm oyuncuyu satılık listesine koydum.
İşte Gidenler:
Teklifler gelmeye başladı. Ancak bunlar arasında satmayacağım isimlere de gelen teklifler vardı. İşi bana kalmadan başkan halletmeye çalışıyordu.
Ben bu durum karşısında küplere biniyordum tabii ki de.
Romero iyi bir forvetti. Ondan yararlanmayı düşünüyordum ama başkan umutlarımı bulutlandırdı. Bu gelişmelerden sonra ben de yetenekli forvet aramaya koyuldum ve Umut Bulut ile ilgilenmeye başladım. Ancak Umut Meksika ligini küçümsemişti ve gelmeye niyetli değildi.
Romero m'boro ya iş izninden dolayı gidememişti ama onların verdiğinden daha az veren Cruz Azul'un teklifini de başkan onaylamıştı. Delgado varken neden romero diye düşünüyordum ben de...
Arjantinli Pavlovich'i de listeye eklemiştim. Ne gelirse gönderecektim. Ona da Monterrey talip oldu. Gönderdim gitti.
Emmanuel Rodriguez aslında kaliteli bir futbolcuydu ama değerinin 4 katı paraya onu sattım, Atlas takımına. 4 katı dediğime bakmayın. Sadece €600K girdi kasaya.
Takımda 2 tane Trujillo var. Biri Omar diğeri Mariano. Omar ' a America talip oldu ve yukarıdaki resimde olduğu gibi başkan onu da yolladı.
Hep oyuncu satmadık tabii ki. İşte aldıklarım:
Didier Digard, genç ve yetenekli bir oyuncuydu. La Havre takımından transferini 2 günde gerçekleştirdim.
![]()
Romaric ve Gonzalez'i alarak hücuma ve orta alana güç kattım.
Gerardo Torrado da orta alanda defansif özellikleri iyi olan, etkili bir isimdi.
Ricardo Clark ise ABD vatandaşı bir defans oyuncusu. Sağda ve ortada oynuyor, opsiyonel bir futbolcu. 23 yaşında olduğu için de dinamizminden yararlanabiliriz.
Bu transferlerle transferi kapatmış olduk. Meksika ' da transfer sezonu 20 temmuzda açılıp, 4 ağustosta kapanıyor. 2 haftada ne yaparsanız yapıyorsunuz yani.
Transferlerle birlikte kadroyu oluştumuş oldum.
Sırada: Sezonun ilk maçı!...