San Luis vs Morelia
Maç Öncesi
Muhabir: Hocam geçen hafta kazandınız. Bu maç için neler söyleyeceksiniz?
E.Topcu: Hiçbir şey...
Muhabir: Neden?!
E.Topcu: Eee izleyin görün
Muhabir: Neden?!
E.Topcu: İzle gör dedik yaa!
Muhabir: Ama neden?!
E.Topcu: Hani IQ'su 17 olan adam var ya.. o bile anlar da sen anlamazsın
Muhabir: Nede... (E.Topcu kaçar..)
Rakip San Luis geçen hafta kaybetmişti. Ben ise 2de2 yapıp emin adıjmlarla ilerlemek istiyordum.
Maça iyi başlayan onlardı. Daha 3.dakikada Moises Munoz çok önemli bir kurtarış yaparak öne çıkmıştı. Ama 4 dakika sonraki pozisyonda o kadar başarılı değildi.
Sol kanattan sokulan Brisento güzel bir pas attı ve topla buluşan Oscar Mascorro gelişine şık bir vuruşla topu iğne deliğinden geçiriyordu..
Bu golün ardından baskıyı kuran taraf bizdik. Bir taktiksel değişikle Montillo'yu iyice forvete yaklaştırıp Mendoza'yı da kattım. 3-4 kişi birden hücum etmeye başladık.
Nitekim Walter Montillo sağ kanattan Trujillo'nun ortasında topla buluştu. Fazla bekletmeden vurdu. Kalecileri çaresizdi. Top filelerle hasret giderirken skorbord 1-1 lik skoru gösteriyordu.
Bu golle biraz olsun moralimiz düzelmiş oldu. İlk yarı bitmeden Mendoza'nın pasında hareketlenen Rey topu kalecinin üstüne vurmaktan daha iyisini yapamıyordu.
İlk devre hakem Rangel in düdüğüyle sona eriyordu.
Devre Arası
Ben: Haydi gayret çocuklar kazanabiliriz.
Ever: Hocam al beni oyuna da kazanalım.
Ben: Ulen sokacaktım ama böyle dedin ya Rafael'i sokacam.
Rafa: Oleeey!.. Hocam Jesus (Mendoza) abiye söyle ortaları bana açsın
Mendoza: Hee oldu..
Ben: Haydi devam.. bu maçı alacazz.. utah jazz
İkinci Yarı
İkinci yarı çok sert geçti. Rakipten Abreu ve İrenio sakatlandı. Bizde de Rey hafif bir sakatlık heçirdi.
Son dakikalara kadar heyecan dolu olan maçta Musa'nın hatasıyla kaybettik.
Orta sahada topu kaptılar ve üzerimize üzerimize gelmeye başladılar. Bir arapası.. topla buluşan Luna. Vurdu ve ağlarımıza gönderdi. Braulio Luna günü kurtaran adam olmuştu.
---
İki maçta topladığımız 3 puan ile 8.sıradayız. Ancak bundan çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz.. En azından ben inanıyorum.
Sıradaki Maç : Morelia - Queretaro

San Luis vs Morelia