Tamam abi![]()
Tosun niye demiyo ?
Tosunun Emre abi ile barışmak gibi bir derdi yok![]()
So what?
Saike
Baran'a,sana,Gökay abiye,Mertcan'a vs. bunlara demiyo![]()
Selamlar.. Heyt uleyn benim adım geçiyormuş buralardan. Kuşlar dedi gir bak hele. Şemo gel koçumBurdan devam edek konuşmaya. En son yolladığın resimlerden bahsediyorduk.
1- Ben Baran'la damar time yapmış adamım. Abi dememe gerek yok aradaki saygıyı hiç aşmamışımdır, Aşmamda.
2- Şemo'ya ne abi diyecem lem
3- Diğerleri pek muhabbet ettiğim tarzda değiller![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Kim resim yollamış yav![]()
So what?
Saike
Selamlar..
(/s)
Sapık Şemsi![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ya olum bakın bende küsecem ona göre...
So what?
Saike
Benim tek sapıklığımı gören yoktur![]()
Şşş Serkan abi burda yaakr çıramızı![]()
Olum benim ağzımı açtırma kız görünce yalamaya benzemez bu![]()
So what?
Saike
Çüşşşş![]()
Olm valla bişey yapmıyodum.Yemin ederim.Sadece haftaiçi yapıyorum o dediğini.![]()
Tabii bunları Mert(Lake)'in ağzından duymak belki seni dahada zor duruma düşürebilir ne dersin...
So what?
Saike
Tosun kantinde havalar nasılOlm hep elim kayıyo nabayım
![]()
Neyse gençler seviye düşüyor benim uyku vaktim geldi ve yarın 2 sınavım var ve hafta sonu hiç çalışmadım lafın özü ben kalkıyorum gelecek hafta sonu görüşürüz...
So what?
Saike
Hafta sonu dinleniyorum![]()
Burasi belalti calisiyor
Semsicim sütünü icmeyi unutma![]()
Korkup kaçtı diyeni .........(boşluk sorusunu doldurunuz) ben o sırada uyumaya gideceğim
![]()
So what?
Saike
Şşşşşşşşşşş
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi diyorum ama hala devam ediyor terbiyesizler![]()