Birkaç gündür yazmamamın nedeni güvenlik kayıtlarımızı incelememdi. Sonunda güvenlik kayıtlarımızdan bu belgeye ulaştım. Ömer gizli kamera montajını yaptıktan sonra video odasına girerek orjinal kayıtlardan kendini çıkarmış ama cam'a yansıyan görüntüsünü iyi silemediği için ( aslında benim profesyonelliğim sayesinde ) orjinal kayıtlarda alenen ortaya çıkmıştır.

İŞTE BELGE! ÖMER GİZLİ KAMERA MONTAJI YAPARKEN

Üstelik kendisini bir yalıtım montajcısı olarak tanıtmış, holding'e girerken de güvenlik görevlilerine "Volkan Bey Türkçe FM çeviriyormuş, çok üşümüş dışlardan soğuk hava geliyormuş kendisi aradı beni, işleri başından aşkınmış rahatsız edilmeden çalışmak istiyormuş. Sen geldiğinde direkt gir içeri beni falan aratma işlerim çok dedi. Ama arayıp geldiğimi haber verirseniz sizin işinize son verebilir, zira çeviri yaparken rahatsız edilmek istemiyormuş. Benden söylemesi" diyerek onlara üç buçuk attırmış, ikilemde kalan güvenlikçilerin "ülen işimizden de olmayalım bi de" çekinceleri ile içeri sızmış, holdingimizin muhtelif yerlerine kamera yerleştirmiş ve hain emellerine ulaşmıştır.

Turksportal Bilişim Merkezi'ne yapılan bu saldıryı gerçekleştiren, tüm gizliliğimizi ortaya çıkaran S-B-Z ( Sizi Ben Zokaladım ) kod adlı kişinin bunu yanına bırakmayacağız. İsmini şampiyon'dan S-B-Z ye neden çevirttiği de böylece anlaşılmış oldu.